Libnet.ro
UNICEF

16:00

Pesta porcina africana a ajuns si in judetul Teleorman

B1 B1,
Pesta porcina africana a ajuns si in judetul Teleorman

Alerta in Teleorman. Un focar de pesta porcina a fost confirmat in localitatea Slobozia Mandra. Virusul a fost descoperit la un porc mort aruncat langa o padure. Toate gospodariile din zona sunt acum. continuă pe B1

Pesta porcina a ajuns si in Teleorman. A fost activat Centrul Local de Combatere a Bolilor

Centrul Local de Combatere a Bolilor Teleorman s-a reunit miercuri, 17 septembrie, dupa ce a fost confirmat primul caz de pesta porcina africana in judetul Teleorman, la cativa kilometri de Olt. Potrivit unei.

Alerta in Buzau. A fost descoperit un nou focar de pesta porcina africana

In satul Amara, comuna Balta Alba, a fost identificat al patrulea focar de pesta porcina africana, conform unui comunicat al Prefecturii Buzau. VirusulPPA a fost confirmat la un porc domestic mort.

Ferma fiului lui Liviu Dragnea, in pericol de a fi contaminata cu pesta porcina africana

Ferma Salcia, singura ferma comerciala de porcine din judetul Teleorman, detinuta majoritar de Valentin Dragnea, fiul lui Liviu Dragnea - liderul PSD, este in pericol de a fi contaminata cu pesta porcina.

Primul caz de pesta porcina din Teleorman a activat Centrul Local de Combatere a Bolilor

Centrul Local de Combatere a Bolilor Teleorman s-a reunit miercuri, 17 septembrie, dupa ce a fost confirmat primul caz de pesta porcina africana in judetul Teleorman, la cativa kilometri de Olt.

Pesta porcina a ajuns la granita judetului Olt. Lista localitatilor care intra sub supraveghere. Ce fac medicii veterinari

Pesta porcina africana a fost descoperita la resturile unui porc identificat intr-o padure din localitatea Mandra-Slobozia din judetul Teleorman, la limita cu judetul Olt, mai multe localitati din Olt intrand, din acest motiv, sub supraveghere incepand de astazi.

Daea: Am introdus stimularea gasirii de cadavre de porci pentru a apara tara. Primesti un milion si ceva

Autoritatile romane au apelat la stimularea gasirii de cadavre de porci si ofera peste 100 de lei celor care anunta institutiile de resort, a afirmat ministrul Agriculturii, Petre Daea, referindu-se la noul focar de pesta porcina africana din judetul Teleorman, potrivit Agerpres.

Dragnea, reactie dupa ce pesta porcina a lovit Teleormanul: Nu sunt angajat la ferma fiului meu. Nu ma intereseaza

Liviu Dragnea a declarat ca nu stie daca ferma fiului sau este afectata de pesta porcina. Asta in contextul in care tocmai a fost confirmat primul focar de pesta porcina africana in judetul.

50 de porci santinela au fost plasati in gospodariile afectate de pesta porcina africana din Insula Mare a Brailei

Autoritatile sanitar veterinare vor sa afle daca virusul pestei porcine a fost eradicat sau e nevoie de extinderea perioadei de carantina.

Focar de gripa porcina africana la Balta Alba, in judetul Buzau

Virusul pestei porcine africane PPA a fost confirmat la un porc domestic mort intr-o gospodarie din satul Amara, comuna buzoiana Balta Alba, unde exista un numar de trei suine. Un al doilea porc care a murit in aceeasi gospodarie nu prezinta semne de infestare cu pesta porcina africana, iar al treilea, de asemenea fara simptome ale bolii, a fost sacrificat preventiv.

Primul caz de pesta porcina in Teleorman

In judetul Teleorman a fost confirmat, marti, 16 septembrie, primul caz de pesta porcina. Veterinarii spun ca boala a fost confirmata la cadavrul unui porc aruncat in apropierea padurii din localitatea Slobozia Mandra.

ştiri de la B1

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )