Libnet.ro
UNICEF

19:30

Pesta porcina africana face ravagii in continuare. Anuntul facut de autoritati

Antena3 Antena3,
Pesta porcina africana face ravagii in continuare. Anuntul facut de autoritati

Doi mistreti care au fost impuscati, sambata, in timpul unei partide de vanatoare, au fost depistati cu pesta porcina africana, a anuntat, luni, in cadrul sedintei Centrului Local de Combatere a. continuă pe Antena3

Pesta porcina africana face ravagii pe fondurile de vanatoare. Mistreti morti gasiti de vanatori

Pesta porcina africana a fost confirmata pe trei fonduri de vanatoare. Aici au fost gasiti mistreti morti. Autoritatile au dispus primele masuri.

Focare de pesta porcina africana, confirmate in judetele Bacau si Botosani

Specialistii au confirmat focar de pesta porcina africana intr-o gospodarie din judetul Bacau. Animalele afectate au fost cumparate de la o persoana necunoscuta, care se deplasa cu un autovehicul inmatriculat in judetul Covasna. Achizitia nu a fost notificata medicului veterinar, ceea ce contravine legislatiei. De asemenea, s-a confrmat pesta porcina intr-o gospodarie din judetul Botosani, fiind luate masurile necesare.

Carne posibil provenita din Ungaria, dintr-o zona de risc cu pesta porcina, gasita intr-un depozit din Timis

Sute de kilograme decarne posibil provenitadin Ungaria, dintr-o zona de risc cu pesta porcina africana, a fost gasita intr-un depozit din Romania. Inspectorii sanitari veterinari au.

Peste 1.200 de kilograme de carne de porc din Ungaria, sub sechestru in Timis. Ar putea proveni din zone cu pesta porcina

Peste 1. 200 de kilograme de carne de porc, provenita din Ungaria, a fost pusa sub sechestru intr-un depozit din Timisoara, deoarece nu avea stampila de sanatate si ar putea proveni din zone unde pesta porcina a fost confirmata.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2267 seconds )