Libnet.ro
UNICEF

23:30

Pesta porcina africana loveste din nou in Vrancea. Porcii din doua gospodarii, ucisi si incinerati de veterinari

Adevărul Adevărul,
Pesta porcina africana loveste din nou in Vrancea. Porcii din doua gospodarii, ucisi si incinerati de veterinari

Focarul a fost descoperit la o gospodarie din comuna vranceana Chiojdeni. Autoritatile sanitar veterinare au dispus masuri. continuă pe Adevărul

Bulgaria confirma noi cazuri de pesta porcina africana la granita cu Romania

Agentia pentru Siguranta Alimentelor din Bulgaria BFSA) a confirmat noi cazuri de pesta porcina africana la un porc mistret si la un porc crescut intr-o gospodarie din orasul Belene, la granita cu Romania, transmit BTA si Reuters, citate de Agerpres.

Noi focare de pesta porcina africana, in judetul Giurgiu. Lista localitatilor afectate

Opt focare de pesta porcina au aparut in ultima saptamana pe raza judetului Giurgiu. Orice suspiciune de boala trebuie anuntata imediat medicului veterinar.

Noi cazuri de pesta porcina africana la granita cu Romania

Agentia pentru Siguranta Alimentelor din Bulgaria BFSA) a confirmat noi cazuri de pesta porcina afr.

Pesta porcina africana in apropiere de Galati. Doi mistreti au fost gasiti morti nu departe de Gradina Zoologica

Animalele prezentau simptomele specifice bolii, insa prezenta virusului nu a fost, deocamdata, confirmata. Probele au fost trimise la laboratorul de referinta. Autoritatile recomanda galatenilor care merg la agrement in padurea Garboavele sa ramana in zonele amenajate, mai ales daca au animale de companie cu ei.

Pe langa Niculesti si Lunguletu, inca un focar de pesta porcina, in Dambovita

Pesta porcina a fost confirmata pana acum in trei localitati dambovitene, respectiv Niculesti, Razvad si Lunguletu. Miercuri s-a intrunit Centrul Local de Combatere a Bolilor din judet pentru a adopta masurile care se impun, se arata intr-un comunicat al Prefecturii.

Rares Bogdan anunta ca Laura Codruta Kovesi este din nou in carti pentru Bruxelles. A inceput deja sedinta

Europarlamentarul Rares Bogdan anunta ca fosta sefa a DNA, Laura Codruta Kovesi, este din nou in carti la Bruxelles. Lupta pentru sefia EPPO ii are ca adversari pe Kovesi si candidatul Frantei. Rares Bogdan anunta ca Laura Codruta Kovesi este din nou in carti pentru Bruxelles Rares Bogdan anunta, prin intermediul retelelor de socializare, ca .

Ilie Nastase recidiveaza. A jignit-o din nou pe Serena Williams: A slabit, trebuie sa o ridice cu macaraua!

Ilie Nastase o tine pe Serena Williams din jignire in jignire. Ce spune fostul mare tenismen roman despre sportiva care va juca sambara in finala de la Wimbledon cu Simona Halep? Ilie Nastase, jigniri fara precedent pentru Serena Williams Ilie Naastase ii aduce iar mari jigniri Serenei Williams, una dintre cele mai cunoscute jucatoare din .

FOTO Barbati surprinsi in timp ce furau porci infectati cu pesta din remorca inspectorilor DSVSA

Barbatii au fost surprinsi in timp ce furau porci morti, infectati cu pesta porcina africana, chiar din remorca in care inspectorii sanitar-veterinari ii transportau pentru a fi ingropati.

Blocaj la medicii de familie si in spitale. Sistemul informatic pentru cardurile pacientilor din Romania a cazut din nou

Probleme la sistemul informatic din Sanatate! Cardurile pacientilor au fost din nou blocate. Ce anunta Casa Nationala de Sanatate despre erorile frecvente pe care le intampina? Sistemul informatic din Sanatate, probleme cu nemiluita Cardurile de sanatate ale pacientilor au fost din nou blocate din cauza erorilor pe care le tot intampina sistemul. Casa Nationala de .

VIDEO Masinile Google, din nou in Romania: Street View in Delta Dunarii. Cum poate ajuta Google Maps afacerile

Vara aceasta, 31 de orase din Romania vor fi strabatute de masinile Google Street View care vor actualiza imaginile de pe Google Maps. Dan Oros, head of marketing pe Romania la Google si YouTube, a explicat pentru StartupCafe cum functioneaza tehnologia care transforma lumea inconjuratoare in imagini, cum sunt fotografiate locurile in care nu pot ajunge masinile Google 8213; precum Delta Dunarii sau interiorul Palatului Parlamentului, dar si cum poate ajuta Google Maps afacerile.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,242 seconds )