Libnet.ro
UNICEF

07:45

Pesta porcina s-a raspndit n 227 de localitati din 13 judete / Peste 311 mii de porci au fost omorti

Hotnews Hotnews,
 Pesta porcina s-a raspndit n 227 de localitati din 13 judete / Peste 311 mii de porci au fost omorti

Pesta porcina s-a raspandit, pana la data de 19 septembrie, in 227 de localitati din 13 judete, cu un numar de 927 de focare, dintre care 11 in exploatatii comerciale si 62 de cazuri la mistreti. in total au fost omorati 311. 869 de porci afectati de boala, informeaza Autoritatea Nationala Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor. continuă pe Hotnews

Pesta porcina africana face ravagii. Numarul focarelor se apropie de 1.000

Pesta Porcina Africana PPA) evolueaza in prezent in 227 de localitati din 13 judete, cu un numar de 927 de focare dintre care 11 in exploatatii comerciale) si 62 de cazuri la mistreti, in total fiind.

Basescu: PSD este cel mai mare focar de pesta porcina africana din tara

Fostul presedinte Traian Basescu sustine ca PSD este cel mai mare focar de pesta porcina africana din tara. intr-o postare pe Facebook, senatorul PMP a dat de inteles ca tara nu va scapa de aceasta.

Porci operati ca sa scape de pesta porcina, in Dambovita. Dosar penal pentru un fost asistent veterinar

Caz incredibil in mijlocul scandalului privind pesta porcina. Un fost asistent medical veterinar din Dambovita este cercetat penal pentru ca a operat porci dintr-un focar, in incercarea de a ii.

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, spune ca omul este cel care raspandeste pesta porcina

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a declarat duminica, la Targoviste, ca pesta porcina se raspandeste foarte repede, iar factorul uman este cel care, din nefericire, propaga acum acest virus.

Minsitrul Agriculturii, Petre Daea spune ca omul este cel care raspandeste pesta porcina

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a declarat duminica, la Targoviste, ca pesta porcina se raspandeste foarte repede, iar factorul uman este cel care, din nefericire, propaga acum acest virus.

ALERTA: Pesta porcina confirmata intr-un nou judet! Au murit deja doi porci

Directorul DSVSA Dambovita, Sandu Tolea a anuntat ca pesta porcina a ajuns si in judetul Dambovita, dupa ce doi porci, ai unui localnic din Lucieni, au murit. Astfel, autoritatile au convocat Centrul.

ANSVSA: 50 de focare de pesta, despagubiri in valoare de 69.000 de lei, platite pentru 5 exploatatii

Pesta Porcina Africana PPA) evolueaza in 227 de localitati din 13 judete, cu un numar de 927 de focare dintre care 11 in exploatatii comerciale) si 62 de cazuri la mistreti, conform situatiei centralizate de ANSVSA. in judetul Calarasi au fost confirmate 50 de focare. in total, l nivel national, au fost eliminati 311. 869 de porci afectati de boala.

Autoritatile anunta ca situatia cu privire la pesta porcina africana devine tot mai alarmanta in Moldova

Situatia cu privire la pesta porcina africana in Republica Moldova devine tot mai alarmanta. Purtatori ai virusului sunt nu doar mistretii, dar si furajele infestate. in doar zece zile, au fost inregistrate 17 focare de pesta porcina. in legatura cu situatia complicata, miercuri, 19 septembrie, la Guvern a fost convocata sedinta Comisiei pentru Situatii Exceptionale, transmite IPN.

MASURI DISPERATE! Porci operati ca sa scape de pesta porcina, in Dambovita

Sateanul este inventiv cand vine vorba de animalele din ograda. Pentru a nu-si ucide porcii, din cauza pestei porcine, mai multi localnici dintr-un sat din Dambovita au apelat la serviciile unui fost asistent.

Cum au reactionat autoritatile in cazul primului caz de pesta porcina africana din Dambovita

Pesta Porcina Africana confirmata intr-o gospodarie din localitatea Lucieni, judetul Dambovita, au anuntat autoritatile, dupa ce doi porci au murit in ultimele zile. Rezultatele de laborator au aratat ca este vorba de temutul virus.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2779 seconds )