Libnet.ro
UNICEF

05:30

Peste 100.000 de oameni manifesteaza pasnic pe strazile din Hong Kong

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Peste 100.000 de oameni manifesteaza pasnic pe strazile din Hong Kong

Zeci de mii de persoane defilau duminica seara la Hong Kong, intr-o manifestatie pasnica, cu scopul de a dovedi ca miscarea in favoarea democratiei ramane populara, in pofida unor violente si amenintarilor Beijingului cu o interventie, relateaza AFP. continuă pe Ziarul Bursa

Sute de mii de oameni au marsaluit pe strazile din Hong Kong, pentru a 11-a saptamana la rand. Protestatarii au infruntat o ploaie abundenta: `Vom continua sa luptam` (VIDEO)

Sute de mii de protestatari s-au alaturat intr-un mars masiv impotriva Guvernului din Hong Kong, duminica, infruntand o ploaie abundenta, in a 11-a saptamana de demonstrantii, uneori foarte violente, care.

Ambasador chinez: Beijingul isi va folosi puterea pentru a inabusi protestele din Hong Kong. Nu vom sta cu mainile in san

China isi va folosi puterea pentru a inabusi protestele din Hong Kong daca situatia se va deteriora si mai mult, a declarat joi ambasadorul chinez la Londra, potrivit Reuters.

Trump sugereaza o intrevedere personala cu presedintele Chinei in legatura cu situatia din Hong Kong

Presedintele american Donald Trump a sugerat organizarea unei intrevederi personale cu omologul sau chinez, Xi Jinping, pentru a discuta despre criza politica din Hong Kong, informeaza BBC News, potrivit Mediafax.

Mii de oameni pe strazile din Hong Kong, pentru a 11-a saptamana la rand: `Guvernul ne-a ignorat luni bune. Trebuie sa demonstram in continuare` (VIDEO)

Mii de profesori s-au alaturat in a 11-a saptamana consecutiva de proteste in Hong Kong, in timp ce magazinele si-au tras obloanele, iar lumea s-a pregatit pentru inca o noapte de vara fara liniste,.

Trump sugereaza o intrevedere personala cu presedintele Chinei in contextul crizei din Hong Kong

Presedintele SUA, Donald Trump, a sugerat intr-un mesaj pe Twitter ca este posibila in perioada urmatoarea organizarea unei intrevederi cu presdintele Chinei, Xi Jinping, in contextul crizei politice din.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2255 seconds )