Libnet.ro
UNICEF

21:00

Peste 140 de bilete pentru pensionarii care merg la tratament balnear

Adevărul Adevărul,
Peste 140 de bilete pentru pensionarii care merg la tratament balnear

A 13-a serie de tratament balnear aferenta anului 2018 incepe pe 27 august, iar pentru judetul Calarasi au fost repartizate 144 de bilete. Astfel, pensionarii vor pleca la tratament in urmatoarele statiuni in care Casa Nationala de Pensii detine in proprietate structuri de cazare, respectiv: Caciulata, Herculane, Mangalia, Olanesti, Calimanesti, Eforie Nord, Amara si Covasna. continuă pe Adevărul

Cnd se ntorc copiii la scoala: mai putin de o luna de vacanta mare, pentru elevii care ncep scoala pe 10 septembrie

Elevii mai au mai putin de o luna din vacanta mare: pe 10 septembrie se intorc la scoala. Anul scolar 2018-2019 inseamna 34 de saptamani de cursuri, in care elevii fac scoala 168 de zile lucratoare. Copiii vor avea doar o zi de scoala in plus, fata de anul recent incheiat, care a fost, insa, cel mai scurt din ultimii 10 ani. Ce inseamna an scolar scurt? Mai putin timp pentru joaca cu conceptele invatate si predare intensiva. Vezi in articol care este structura anului scolar 2018-2019.

MAE, atentionare pentru romanii care calatoresc in Italia, dupa prabusirea viaductului de langa Genova

Ministerul Afacerilor Externe ii avertizeaza pe romanii care se afla sau vor sa calatoreasca in Italia ca ciculatia rutiera se defasoara cu dificultate in zona orasului Genova, pe autostrada A10 du.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2791 seconds )