Libnet.ro
UNICEF

21:30

Peste 3.000 de politistii si angajati din penitenciare protesteaza la Bucuresti

Adevărul Adevărul,
Peste 3.000 de politistii si angajati din penitenciare protesteaza la Bucuresti

Sindicalistii din Politie si angajatii din penitenciare au protestat in fata Ministerului Afacerilor Interne, iar in acest moment se indreapta in mars spre Guvern. Politistii sunt nemultumiti de salarizare, de deficitul de personal si de subfinantare, in timp ce angajatii din penitenciare solicita conditii mai bune de lucru, o salarizare echitabila, precum si demiterea ministrului Justitiei, Tudorel Toader. continuă pe Adevărul

Peste 3000 de politistii si angajati din penitenciare protesteaza in fata Ministerului Afacerilor Interne

Sindicalistii din Politie si angajatii din penitenciare vor protesta sambata in fata Ministerului Afacerilor Interne, urmand sa plece in mars spre Guvern. Politistii sunt nemultumiti de salarizare, de deficitul de personal si de subfinantare, in timp ce angajatii din penitenciare solicita conditii mai bune de lucru, o salarizare echitabila, precum si demiterea ministrului Justitiei, Tudorel Toader.

Peste 7.000 de politistii si angajati din penitenciare protesteaza la Bucuresti

Sindicalistii din Politie si angajatii din penitenciare au protestat in fata Ministerului Afacerilor Interne, iar in acest moment se afla in Piata Victoriei. Politistii sunt nemultumiti de salarizare, de deficitul de personal si de subfinantare, in timp ce angajatii din penitenciare solicita conditii mai bune de lucru, o salarizare echitabila, precum si demiterea ministrului Justitiei, Tudorel Toader.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,232 seconds )