Libnet.ro
UNICEF

11:45

Peste 700 de amenzi, in valoare de 315.000 lei, aplicate de politisti in ultimele 7 zile

Adevărul Adevărul,
Peste 700 de amenzi, in valoare de 315.000 lei, aplicate de politisti in ultimele 7 zile

Politistii au intervenit, in ultima saptamana, la 339 de sesizari ale cetatenilor, majoritatea primite prin serviciul 112. De asemenea, politistii au retinut permisele de conducere in cazul a 45 de soferi care au pus in pericol siguranta traficului rutier. continuă pe Adevărul

Controale DSVSA. Amenzi in valoare de 13.000 de lei, aplicate pentru produse neconforme si mizerie in spatiile de productie

In cursul lunii septembrie 2019, Directiile judetene sanitare veterinare si pentru siguranta alimentelor au efectuat 8. 853 de controale in unitatile din industria agroalimentara care desfasoara activitati in domenii precum: fabricarea produselor de morarit, a painii si produselor de patiserie, a altor produse alimentare, a bauturilor racoritoare si alcoolice precum si unitati de depozitare alimentare, seminte, legume fructe.

Amenzi in valoare de peste 3 milioane de lei, aplicate de politisti in ultimele 24 de ore

Actiunile pentru siguranta comunitatii, de ieri, au avut ca rezultat depistarea a 13 urmariti si prinderea in flagrant delict a peste 170 de persoane. in trafic, pentru nereguli rutiere, au fost retinute 679 de permise de conducere.

Sanctionati pentru folosirea telefonului in timpul condusului. Politia a aplicat amenzi in valoare de peste 207.000 lei

In doar doua zile de la intrarea in vigoare a noilor prevederi privind interzicerea folosirii telefonului mobil si a oricarui dispozitiv mobil in timpul condusului, politistii au aplicat peste 320 de sanctiuni contraventionale pentru nerespectarea noilor reglementari. Actiunile pentru prevenirea accidentelor si salvarea de vieti desfasurate de politisti continua.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2 seconds )