Libnet.ro
UNICEF

13:45

Peste 7.200 de cadre medicale din Arges vor sa se vaccineze impotriva SARS-CoV-2

Adevărul Adevărul,
Peste 7.200 de cadre medicale din Arges vor sa se vaccineze impotriva SARS-CoV-2

Directia de Sanatate Publica Arges a finalizat catagrafia cadrelor medicale pentru a stabili lista cu personalul medical ce urmeaza a fi vaccinat impotriva SARS-CoV-2. Aproximativ 70% dintre cadrele medicale vor sa se vaccineze. continuă pe Adevărul

Mii de cadre medicale din judetul Suceava refuza vaccinul anti-COVID-19

In perioada 12-16 noiembrie, Directia de Sanatate Publica Suceava a facut o catagrafie a cadrelor medicale pentru a stabili lista celor care vor sa se vaccineze impotriva SARS-CoV-2. Au fost chestionati 6. 000 de medici, asistente, infirmiere si ingrijitoare.

Focar de COVID-19 la Spitalul Judetean din Galati. 27 de cadre medicale au fost testate pozitiv pentru infectia cu SARS-CoV-2

Marti, directorul Spitalului Judetean Sf. Andrei, din Galati, a anuntat ca trei sectii ale unitatii medicale vor fi inchise pentru dezinfectie terminala, scrie Agerpres. 27 de cadre medicale au fost.

Noua spitale din Bucuresti vor asigura asistenta medicala de urgenta in zilele de Sfantul Andrei si 1 Decembrie. LISTA COMPLETA

Noua spitale, impreuna cu Serviciul de Ambulanta al Municipiului Bucuresti si Directia de Sanatate Publica DSP) din Capitala vor asigura urgentele medicale in zilele de Sfantul Andrei si 1 Decembrie,.

Politistii au descins la mai multe locatii din Arges si Ilfov. Perchezitiile il vizeaza si pe manelistul Dani Mocanu (VIDEO)

In aceasta dimineata, politistii argeseni au descins la mai multe locatii din Arges si Ilfov. Perchezitiile aflate in desfasurare au legatura cu ultimul dosar in care este implicat manelistul Dani.

Spitalele din Europa vor primi 200 de roboti pentru dezinfectare

Comisia Europeana a lansat un program de achizitionare a 200 de roboti pentru dezinfectare care vor .

Demisiile anuntate de Marcel Ciolacu si de senatorii si deputatii USR din Parlament vor dubla, de fapt, numarul de beneficiari de pensii speciale

Demisiile anuntate de presedintele PSD, Marcel Ciolacu si de senatorii si deputatii USR din Parlament, in plina campanie electorala, pentru a nu incasa pensii speciale, va avea drept consecinta o dublare a.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2288 seconds )