Libnet.ro
UNICEF

13:00

Peste 80 de milioane de americani au votat anticipat inainte de alegerile prezidentiale din 3 noiembrie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Peste 80 de milioane de americani au votat anticipat inainte de alegerile prezidentiale din 3 noiembrie

Peste 80 de milioane de americani au votat anticipat inainte de alegerile prezidentiale din 3 noiembrie, potrivit datelor publicate joi de U. Elections Project, de la Universitatea din Florida, prefigurandu-se cea mai mare prezenta la vot din ultimii peste 100 de ani, transmite Reuterts si News. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Peste 70 de milioane de americani au votat anticipat Prezenta la alegerile din acest an ar putea fi cea mai mare dupa 1908 incoace

Peste 70 de milioane de americani au votat deja in alegerile prezidentiale din SUA, adica mai mult decat dublul participarii totale la vot la alegerile precedente din 2016, releva o statistica publicata marti de US Elections Project, preluata de Reuters.

Cati americani au votat deja la alegerile prezidentiale din SUA

Un record a fost deja inregistratalegerileprezidentiale din SUA, programate pentru data de 3 noiembrie. Deja peste 80 de milioane de americani au votat anticipat la alegerile prezidentiale din SUA, co.

VIDEO Alegeri SUA 2020: Joe Biden a votat anticipat in Delaware

Joe Biden, candidatul democrat la Casa Alba, a votat anticipat miercuri in orasul natal Wilmington, Delaware, pentru alegerile prezidentiale in care il are drept contracandidat pe presedintele republican Donald Trump, relateaza AFP.

Alegeri SUA 2020. Joe Biden a votat anticipat

Candidatul democrat la Casa Alba, Joe Biden, a votat anticipat, miercuri, in fieful sau din Wilmington, in statul Delaware, relateaza agentiile internationale de presa.

Record mondial: Peste 220 milioane euro pariati pe alegerile prezidentiale SUA 2020 pe Betfair Exchange

Suma totala pariata intrece recordul de la alegerile prezidentiale din SUA din 2016, cand 219 milioa.

STUDIU: Peste 80% dintre persoanele infectate cu COVID-19 prezinta deficiente de vitamina D

Potrivit unui studiu publicat in Journal of Clinical Endocrinology Metabolism, mai mult de 80% dintre pacientii confirmati cu COVID-19 prezinta deficiente de vitamina D. Insuficienta este mai frecventa la.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )