Libnet.ro
UNICEF

17:00

Peste 89,6 miliarde euro, cifra de afaceri cumulata a companiilor din Top Bucuresti

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Peste 89,6 miliarde euro, cifra de afaceri cumulata a companiilor din Top Bucuresti

Ziarul BURSA - premiat cu trofeul de excelenta Ioan V. Socec Cifra de afaceri cumulata a companiilor din Top Bucuresti a depasit 89,6 miliarde de euro, in crestere cu 15,5% fata de editia precedenta, a anuntat Camera de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti, cu ocazia organizatii editiei a XXVII-a a Topului Firmelor din Bucuresti. continuă pe Ziarul Bursa

CCIB: Cifra de afaceri cumulata a companiilor din Top Bucuresti este de peste 89,6 miliarde de euro

Camera de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti CCIB) a organizat astazi, online, editia a XXVII-a a TOPULUI FIRMELOR DIN BUCURESTI, conform unui comunicat trimis redactiei.

Romanii au subscris peste 2,3 miliarde lei la Fidelis. Vineri, ora 13:00, termenul limita Situatia pe fiecare emisiune in parte

Romanii pot subscrie la titlurile de stat Fidelis pana vineri la ora 13:00. Este vorba de trei emisiuni, una in euro si doua in moneda nationala. Pana astazi, inclusiv, valoarea totala subscrisa se ridica la peste 2,3 miliarde lei. A fost depasita suma din vara, cand Ministerul Finantelor a atras circa 2 miliarde.

Plan ambitios: 30 miliarde euro pentru proiecte majore de investitii

Romania are peste 30 miliarde euro fonduri europene pentru realizarea investitiilor si reformelor in.

Energia in Planul National de Redresare: Peste 3 miliarde de euro pentru tranzitia la energie verde si eficienta energetica

Tranzitia catre energie verde si eficienta energetica sunt costisitoare si necesita investitii importante, motiv pentru care vor fi alocati multi bani in domeniul energiei. Pentru investitiile din domeniul energie si tranzitie verde este alocata suma de 1,55 mld. euro, iar investitiile in eficienta energetica sunt estimate la 1,8 miliarde euro. Cei mai multi bani se vor duce in retele inteligente de transport a energiei regenerabile.

GRAFICE Planul National de Redresare si Rezilienta: 12 domenii prioritare si 30 miliarde de euro de alocat

Planul National de Redresare si Rezilienta PNRR) reprezinta un document strategic structurat pe doua prioritati: reforme si investitii. Planul este structurat pe trei piloni si 12 domenii prioritare pentru dezvoltarea Romaniei, cu un total alocat de 30,44 miliarde euro preturi 2018), respectiv de 33, 009 miliarde euro preturi curente). Din suma aferenta granturilor, 70% ar urma sa fie disponibila pana in 2022, iar restul de 30% sa se aloce, pe baza unei formule prestabilite, in functie de evolutiile macroeconomice de la nivelul fiecarei tari.

Fonduri UE de 6,6 miliarde Euro pentru IMM-uri romanesti: digitalizare, constructii, agro-alimentar, 2021-2027

Microintreprinderile si firmele mici si mijlocii romanesti vor putea obtine fonduri europene in valoare totala de 6,6 miliarde de euro, in peroada de programare 2021-2027, preponderent in domenii de digitalizare, constructii, business agro-alimentar, prin facilitatea de rezilienta si prin politica de coeziune.

5G poate aduce Europei beneficii de 210 miliarde euro. Cum se ajunge la asa ceva?

Tehnologia 5G, utilizata ca o platforma de inovare deschisa, ar putea aduce Europei beneficii in valoare de 210 miliarde de euro, arata o cercetare derulata de Qualcomm Technologies Inc.

Procurorii DNA Suceava au ridicat sume de bani si bunuri in valoare de peste un milion de euro

Procurorii DNA Suceava au ridicat, in urma celor 67 de perchezitii facute joi in Capitala si in cinci judete sume de bani si bunuri bijuterii, ceasuri si autoturisme de lux) in valoare de peste un milion de euro. in cele trei dosare, mai multe persoane, intre care functionari publici, politisti, instructori auto si angajati ai RAR, sunt suspectate ca au constituit o grupare pentru a obtine bani din sustinerea si promovarea examenelor practice pentru obtinerea permiselor de conducere si inmatricularea autoturismelor, scrie News.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2003 seconds )