Libnet.ro
UNICEF

12:00

Peste jumatate dintre romani cred ca sefii lor sunt mai bogati decat ei, iar unul din patru romani se considera sarac (sondaj)

Hotnews Hotnews,
 Peste jumatate dintre romani cred ca sefii lor sunt mai bogati decat ei, iar unul din patru romani se considera sarac (sondaj)

Peste jumatate dintre romanii chestionati de Institutul Roman pentru Evaluare si Strategie IRES) considera ca sefii lor sunt mai bogati decat ei, potrivit unei cercetari realizate la solicitarea revistei Sinteza. Lipsa banilor asociata lipsei de predictibilitate generala, alaturi de starea de sanatate si nivelul de trai sau de lipsa locurilor de munca, sunt mentionate, in mod constant, in sondajele de opinie publica, in topul principalelor ingrijorari ale romanilor. Fenomenul nu este nou, este o constanta a ultimilor 10 ani, iar variatiile de pozitionare a lipsei banilor in acest top este legat de contextul in care este masurata starea populatiei si elementele care il influenteaza. continuă pe Hotnews

Peste 50% dintre romani vor sa slabeasca. Cum scapi de kilograme si de boli? Nu rata Sinteza zilei!

Peste 50% dintre romani vor sa slabeasca. Cum scapi de kilograme si de boli? Sabina Iosub a facut o schimbare fabuloasa. in premiera nationala povesteste cum a slabit 35 de kilograme si cum a.

BVB Peste jumatate din rulaj, asigurat de schimburile cu obligatiuni

Toti cei noua indici ai bursei au incheiat ziua in crestere Lichiditatea inregistrata in prima sedinta de tranzactionare a saptamanii de la Bursa de Valori Bucuresti BVB) a coborat la 42,24 milioane de lei, sub valoarea medie zilnica inregistrata in acest an, mai mult de jumatate din rulajul zilei, respectiv 24,08 milioane de lei, fiind dat de transferul a 2. 399 de obligatiuni Unicredit Bank UCB20), ultima cotatie a titlurilor fiind de 99,7 lei.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )