Libnet.ro
UNICEF

13:45

Peste o mie de curse auto din Republica Moldova vor fi suspendate miercuri din cauza grevei transportatorilor

Adevărul Adevărul,
Peste o mie de curse auto din Republica Moldova vor fi suspendate miercuri din cauza grevei transportatorilor

Peste o mie de curse auto vor fi suspendate, iar unitatile de transport vor stationa in localitati miercuri, 11 decembrie. Actiunea are loc in semn de protest fata de refuzul Ministerului Economiei si Infrastructurii de a majora tarifele la serviciile de transport, transmite IPN. continuă pe Adevărul

Un om de afaceri din Republica Moldova vrea sa cumpere Prima TV. Cat a oferit pentru televiziunea din Romania

Vladimir Plahotniuc vrea sa cumpere postul de televiziune Prima TV. Omul de afaceri este principalul proprietar de presa din Republica Moldova. Prima oferta ar fi fost deja depusa, iar creditorii au fost anuntati, in conditiile in care Prima TV este in insolventa. Vladimir Plahotniuc vrea sa cumpere postul de televiziune Prima TV Oligarhul a inaintat .

Peste 3.700 de locuinte, procurate prin intermediul programului Prima Casa din Republica Moldova

De la lansarea Programului guvernamental Prima Casa si pana in prezent, prin intermediul Programului au fost procurate 3. 744 locuinte. Astfel, suma totala a creditelor acordate de catre banci este de1. 781,86lei, iar suma totala a garantiilor -936. 890,93lei.

Circa 44 de mii de bugetari din Moldova vor ridica salarii mai mari in 2020

Circa 44 de mii de angajati din sectorul bugetar vor beneficia in anul 2020 de majorari salariale cuprinse intre 8% si 63%. Proiectul de lege pentru modificarea Legii privind sistemul unitar de salarizare in sectorul bugetar a fost votat in prima lectura de Parlament, transmite IPN.

Divort neasteptat, la Exatlon. Totul s-a terminat dupa ce concurenta a revenit acasa din Republica Dominicana

O concurenta de la Exatlon i-a spus adio sotului. Povestea lor de dragoste a luat sfarsit la scurt timp dupa ce aceasta a revenit acasa din Republica Dominicana. Despre cine este vorba? O concurenta de la Exatlon a divortat dupa ce a venit din Dominicana Una dintre cele mai indragite concurente din echipa razboinicilor i-a .

De ce este tinuta Republica Moldova in chingi de catre Rusia

Vreme de aproape doua decenii, Rusia a intervenit in politica interna a altor state. Potrivit datelor unui raport German Marshall Fund, Rusia s-a amestecat in procesele politice din cel putin 27 de state nord-americane si europene, din 2004 incoace.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )