Libnet.ro
UNICEF

22:15

Peter Marschall, pionier al industriei de televiziune din Romania, a murit la doar 47 de ani

B1 B1,
Peter Marschall, pionier al industriei de televiziune din Romania, a murit la doar 47 de ani

Zi trista in televiziunea din Romania. Peter Marschall, fondatorul Paprika Entertainment, compania care a produs show-uri de televiziune precum Te pui cu blondele, Schimb de mame, Curat, murdar,. continuă pe B1

A murit Peter Marschall, unul dintre pionierii industriei de televiziune din Romania. Avea 47 de ani

Peter Marschall, fondatorul Paprika Entertainment, a murit la doar 47 de ani. Anuntul a fost facut de prezentatorul TV Dan Negru.

Ilinca Vandici si-a dus fiul in vacanta. Ce loc superb din Romania a ales

Ilinca Vandici si-a dus fiul in vacanta. Vedeta TV nu a ales vreo destinatie exotica, pobabil din cauza pandemiei de coronavirus, ci a ales sa-ti faca concediul in Romania. Destinatia a fost una linistita si plina de insemnatate pentru romani-Bucovina. Ilinca Vandici a plecat cu fiul in vacanta. Ce destinatie superba din Romania a ales .

O prostituata din Romania protesteaza in Germania. Ce nemultumiri are

O prostituata romanca protesteaza in Germania pentru redeschiderea bordelurilor si pentru suspendarea interdictiillor impuse din cauza pandemiei. Povestea Elenei, femeia care trimitea bani acasa pentru a-si sprijini familia, dar care acum a ajuns sa primeasca ea 700 de euro lunar de la tatal ei pentru chirie si mancare, in continuare. Prostituata din Romania, protesteaza in .

Angajatii cu cele mai mici salarii din Romania

Angajatii cu cele mai mici salarii din Romania sunt cei care muncesc in domeniul hotelier si al restaurantelor, chiar daca salariile acestora au cunoscut cele mai mari cresteri salariale in luna iunie a acestui an, ca efect al reluarii activitatii dupa introducerea masurilor de relaxare. Acestia sunt angajatii cu cele mai mici salarii din Romania .

Angajatii cu cele mai mari salarii din Romania

Angajatii cu cele mai mari salarii din Romania sunt cei care muncesc in domeniul IT. La polul opus, cu cele mai mici salarii, se regasesc cei din domeniul hotelier si al restaurantelor, chiar daca acestiaau avut cele mai mari cresteri ale castigului in luna iunie, ca efect al reluarii activitatii dupa introducerea masurilor de relaxare.

Pensii 2020. Toti pensionarii din Romania sunt vizati. Ce se intampla acum cu punctul de pensie si cu pensia minima

Inca nu se cunoaste concret cu cat vor creste pensiile de la 1 septembrie. Legea pensiilor prevede ca acestea sa creasca cu 40% incepand cu 1 septembrie 2020. Premierul Ludovic Orban spune ca in aceasta saptamana se va stabili cu cat vor fi majorate pensiile. Pensii 2020. Anunt pentru toti pensionarii din Romania. Ce se .

Harta clanurilor interlope din Romania. Legatura nestiuta a lui Liviu Dragnea cu Duduienii si Emi Pian

Exista zone controlate de interlopi de multa vreme, iar lupta pentru suprematie este continua. Multi se afla la inchisoare deoarece au furat, au omorat, au violat, au dat bani cu camata, insa isi exercita puterea si prin intremediul locotenentilor. Iata, asadar, harta clanurilor mafiote din Romania, si legatura lui Liviu Dragnea cu unii dintre cei .

Veste buna pentru bucuresteni! S-a deschis cea mai moderna si sigura piata din Romania

Astazi s-a dechis cea mai moderna si sigura piata agro-alimentara din Romania. Autorizata din punct de vedere al securitatii la incediu, complet refacuta, cu spatii comerciale reconfigurate, Piata Sudului ofera acum conditii civilizate si de maxima siguranta pentru comercianti dar si pentru cei care se vor aproviziona din aceasta zona.

Se intampla la Banca Transilvania chiar acum: mutare uimitoare pentru piata din Romania

In ciuda anului destul de dificil, Banca Transilvania are o veste care o face sa se remarce intre celelalte banci din Romania. in concurenta cu ING, Raiffeisen sau OTP, BT sta foarte.

Pensii 2020. Surpriza pentru pensionarii din Romania, odata cu rectificarea indemnizatiilor

In ultima vreme polemicile, promisiunile populiste si dezbaterile pe marginea Legii Pensiilor au ajuns la apogeu. Guvernantii anunta majorari, dar nu asa cum au fost promise la inceputul anului, bazandu-se pe datele din ultima perioada si pe lipsa banilor de la buget, iar opozitia contracareaza aceste majorari prin analize si declaratii publice. Marirea pensiilor cu .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )