Libnet.ro
UNICEF

11:00

Petre Daea, din nou viral pe internet: Filmat intr-o ipostaza rusinoasa in fata Ministerului Agriculturii (VIDEO)

B1 B1,
Petre Daea, din nou viral pe internet: Filmat intr-o ipostaza rusinoasa in fata Ministerului Agriculturii (VIDEO)

Dupa ce s-a facut celebru mai mult prin declaratiile sale spumoase si odele inchinate oilor si produselor romanesti, Petre Daea mai produce un moment care il face viral in mediul online. Ministrul. continuă pe B1

VIDEO Petre Daea: Conditiile meteorologice nefavorabile au generat pierderi extraordinare la culturile de rapita

Ministrul Agriculturii Petre Daea spune, intr-un mesaj video postat miercuri pe Facebook, ca fenomenele meteorologice nefavorabile si grindina au generat pierderi extraordinare de productie pentru fermierii care detin culturi de rapita.

CRISTIAN POMOHACI a comis-o din nou! Totul s-a intamplat in Parc! De data asta e prea de TOT...

Cristian Pomohaci este din nou in centrul atentiei! Acuzatiile sexuale de anul trecut care i-au determinat pe sefii BOR sa il alunge din biserica, nu i-au afecat afacerile si cariera muzicala. Recent, fostul.

Guvernul PSD - ALDE ii pagubeste din nou pe romani

Guvernul PSD - ALDE ii pagubeste din nou pe romani, de data aceasta prin netranspunerea in legislatia nationala a Directivei 2015/849 privind combaterea spalarii banilor. Paguba produsa de Guvern este, de data aceasta, dubla: mai intai pentru ca, prin netranspunerea directivei, finantele Romaniei si ale romanilor sunt mai vunerabile in fata evazionistilor si a infractorilor care spala bani. Apoi fiindca, netranspunand directiva la timp, Comisia a propus penalitati Romaniei, sume care vor fi platite tot din bugetul statului, adica din banii platitorilor de taxe, conform unui comuniat de presa remis Redactiei noastre.

Papa Francisc SOCHEAZA din nou! Vaticanul a decis ca femeile care i se dedica lui Dumnezeu NU trebuie sa fie VIRGINE

Papa Francisc socheaza din nou. Vaticanul anunta schimbarea regulamentului. Mai precis, clericii catolici au decis ca femeile care i se dedica lui Hristos nu trebuie sa fie neaparat virgine. Asociatia.

Lovitura pentru romanii cu credite in lei: Indicele ROBOR a crescut din nou

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a scazut la 3,36%, dar indicele Robor la sase luni a crescut la 3,49%, cel mai mare nivel din martie 2014,.

ştiri de la B1

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )