Libnet.ro
UNICEF

01:05

Petre Roman, la Parchetul General, in dosarul Revolutiei: Acuzatiile ce mi se aduc sunt grotesti, absurde

Adevărul Adevărul,
Petre Roman, la Parchetul General, in dosarul Revolutiei: Acuzatiile ce mi se aduc sunt grotesti, absurde

Fostul premier Petre Roman s-a prezentat , joi, la sediul Parchetului General, fiind citat de procurorii militari in dosarul Revolutiei. El ar urma sa fie notificat in legatura cu extinderea urmaririi penale, asa cum s-a intamplat si in cazul fostului presedinte Ion Iliescu si in cazul lui Gelu Voican Voiculescu. continuă pe Adevărul

Petre Roman, la Parchetul General, in dosarul Revolutiei: Acuzatiile ce mi se aduc sunt grotesti, absurde. Procurorii au decis extinderea urmaririi penale

Petre Roman s-a prezentat , joi, la sediul Parchetului General, fiind citat de procurorii militari in dosarul Revolutiei, unde i s-a comunicat extinderea urmaririi penale pentru infractiuni contra umanitatii. Procurorii sustin ca fostul premier a fost unul dintre factorii de decizie in Frontul Salvarii Nationale, acceptand si oficializand decizii militare cu caracter diversionist.

Dosarul Revolutiei: Petre Roman, la Parchetul General

Fostul premier Petre Roman a sosit joi dimineata la Parchetul General, in dosarul Revolutiei, transmite news. ro. El ar urma sa fie notificat in legatura cu extinderea urmaririi penale, asa cum s-a intamplat si in cazul fostului presedinte Ion Iliescu si in cazul lui Gelu Voican Voiculescu.

Ion Iliescu, chemat la Parchetul General in Dosarul Revolutiei

Fostul presedinte Ion Iliescu a ajuns marti dimineata la Parchetul General, unde a fost citat pentru a o extindere a cercetarilor pe numele sau.

Petre Roman, la Parchetul General, in dosarul Revolutiei

Fostul premier Petre Roman a sosit, in acesta dimineata, la Parchetul General, in dosarul Revolutiei. El ar urma sa fie notificat in legatura cu extinderea urmaririi penale, asa cum s-a intamplat si in cazul fostului presedinte Ion Iliescu si in cazul lui Gelu Voican Voiculescu.

Robert Negoita, audiat la Parchetul General in dosarul plagiatului din lucrarea sa de doctorat

Primarul sectorului 3, Robert Negoita, a fost audiat din nou, miercuri, la Parchetul General, in dosarul privind acuzatiile de plagiat legate de teza sa de doctorat.

Petre Roman, la Parchetul General

Petre Roman a ajuns in urma cu putin timp la Parchetul General, unde a fost citat in Dosarul Revolutiei, deschis dupa 28 de ani. El ar urma sa fie notificat in legatura cu extinderea urmaririi penale, asa .

Ion Iliescu, la Parchetul General in dosarul Revolutiei. Ce au decis procurorii in cazul sau (VIDEO)

Ion Iliescu s-a prezentat la Parchetul General, pentru extinderea acuzatiilor in dosarul Revolutiei. Fostul sef de stat va primi calitatea de suspect sub acuzatia de infractiuni contra umanitatii. Pe 18.

Primarul Sectorului 3, Robert Negoita, a fost audiat la Parchetul General in dosarul plagiatului din teza sa de doctorat

Primarul Sectorului 3, Robert Negoita, a fost audiat la Parchetul General, in dosarul privind acuzatiile de plagiat legate de teza sa de doctorat, informeaza news. ro. Edilul a declarat ca teza sa de doctorat,.

Petre Roman, pus sub acuzare in Dosarul Revolutiei: E absurd, e grotesc

Petre Roman a ajuns in urma cu putin timp la Parchetul General, unde a fost citat in Dosarul Revolutiei, deschis dupa 28 de ani. El ar urma sa fie notificat in legatura cu extinderea urmaririi penale, asa .

Dosarul Revolutiei: Petre Roman, acuzat si de infractiuni contra umanitatii / Reactia fostului premier: Este grotesc

Petre Roman a fost chemat joi la Parchetul General pentru a i se aduce la cunostinta extinderea anchetei in Dosarul Revolutiei. Fostul premier este acuzat de infractiuni impotriva umanitatii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2348 seconds )