Libnet.ro
UNICEF

01:05

O petrecere de nunta a adus un nou val de coronavirus in Iran

Antena3 Antena3,
O petrecere de nunta a adus un nou val de coronavirus in Iran

O petrecere de nunta a contribuit la cresterea numarului infectiilor cu coronavirus din Iran. Presedintele Hassan Rouhani si-a mentinut pozitia de a pastra economia deschisa in ciuda avertismentelor specialistilor. Iranul a relaxat restrictiile de la jumatatea lunii aprilie. continuă pe Antena3

CORONAVIRUS |Iran se confrunta cu al doilea val de infectii

Iranul a raportat cel mai mare numar de infectii de coronavirus zilnice in doua luni, o crestere care se apropie de nivelurile maxime ale lunii martie si sugereaza ca tara cea mai afectata de pandemie din.

Il Giornale: Medicul Zangrillo, despre al doilea val de coronavirus: Este precum zapada la Milano...

Va exista un nou val de coronavirus in Italia? Si pe acest front expertii au pareri impartite, potrivit Il Giornale, citat de Rador. Pozitia medicului Alberto Zangrillo este clara si nu lasa loc de interpretari libere: Oricine, care din cele mai variate motive, isi poate permite sa spuna ca al doilea val va fi in toamna sau in septembrie sau inainte de Craciun, spune lucruri care nu au sens din punct de vedere stiintific. INTERVIU Il Giornale cu dr. Alberto Zangrillo COVID-19 nu mai exista din punct de vedere clinic si in curand va disparea .

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )