Libnet.ro
UNICEF

17:15

Philip Hammond anunta ca va demisiona daca Boris Johnson va fi ales premier

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Philip Hammond anunta ca va demisiona daca Boris Johnson va fi ales premier

Ministrul de Finante al Marii Britanii, Philip Hammond, a anuntat ca va demisiona daca Boris Johnson va fi ales premier, deoarece el nu intentioneaza sa faca parte dintr-un Guvern care ar accepta un Brexit fara acord, informeaza BBC. continuă pe Ziarul Bursa

Doi ministri britanici anunta ca vor renunta la mandate daca Boris Johnson vine in locul Theresei May

Ministrul Justitiei, David Gauke, si cel de Finante, Philip Hammond, au anuntat ca vor demisiona daca Boris Johnson este ales la sefia Partidului Conservator, ceea ce ii ofera sanse sa devina succesorul Theresei May la conducerea Guvernului britanic.

Brexit inca un ministru anunta ca demisioneaza din guvernul de la Londra, daca Boris Johnson ajunge premier

Ministrul britanic de Finante, Philip Hammond, a anuntat ca isi va da demisia in cazul in care conservatorul Boris Johnson va deveni noul premier al Marii Britanii, potrivit Euronews. Anuntul sau vine dupa ce si ministrul Justitiei a declarat ca va parasi guvernul, cei doi demnitari britanici nefiind de acord cu scenariul iesirii Marii Britanii din UE fara acord, scenariu pe care viitorul premier pare a-l imbartisa.

Prima dezertare. Un ministru britanic anunta ca demisioneaza daca Boris Johnson devine premier

Ministrul britanic al finantelor, Philip Hammond, care se opune unui Brexit fara acord, si-a anuntat duminica intentia de a demisiona in cazul in care fostul ministrul de externe Boris Johnson devine.

VIDEO Cu trei zile inainte de a fi inscaunat liderul conservatorilor, Boris Johnson e in aer Manifestatii anti-Brexit la Londra

Manifestanti impotriva Brexit-ului si a preluarii guvernului de catre Boris Johnson s-au adunat, sambata, la Park Lane, de unde au pornit in mars prin centrul Londrei, cerand organizarea unui nou referendum.

Trump se declara convins ca Boris Johnson va face o treaba excelenta, ca vor avea relatii excelente si o critica din nou pe May pe tema Brexitului

Presedintele american Donald Trump a anuntat vineri ca a discutat cu Boris Johnson, favoritul la postul de premier britanic, si s-a declarat convins ca acesta va face o treaba excelenta la numarul 10 pe Downing Street, relateaza AFP.

Donald Trump e sigur ca Boris Johnson va face o treaba grozava cu Brexitul. Viitorul premier al Regatului Unit va fi anuntat marti, 23 iulie

Presedintele american Donald Trump a declarat, vineri, ca este pregatit sa lucreze cu Boris Johnson, care pare sa fie principalul favorit in cursa catre sefia conservatorilor britanici si, implicit, catre.

Boris Johnson doreste ca perioada de tranzitie Brexit sa fie finalizata inainte de alegeri

Boris Johnson, candidatul favorit pentru preluarea functiei de prim-ministru al Marii Britanii, a declarat miercuri sa doreste ca perioada de tranzitie Brexit sa fie finalizata inainte de viitoarele alegeri, programate pentru anul 2022, relateaza Reuters.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )