Libnet.ro
UNICEF

11:45

Piata auto din Romania a explodat in septembrie, cu o crestere de peste 118%

România Liberă România Liberă,
Piata auto din Romania a explodat in septembrie, cu o crestere de peste 118%

Numarul inmatricularilor de autoturisme noi in Uniunea Europeana excluzand Malta) a crescut cu 14,5. continuă pe România Liberă

ACEA: Piata auto din Romania a explodat cu o crestere de peste 118%

Numarul inmatricularilor de autoturisme noi in Uniunea Europeana excluzand Malta) a crescut cu 14,5% in septembrie, la 1,24 milioane, in timp ce tara noastra a raportat cel mai semnificativ avans, arata datele publicate miercuri de Asociatia Constructorilor Europeni de Automobile ACEA).

Industria auto din Romania, mai mare decat cea din Anglia: cum este posibil

Productia de autoturisme din tara noastra se afla pe un fagas ascendent deja de cativa ani. Primul model hibrid tocmai a iesit de pe liniile de productie de la uzina Ford din Craiova. in.

Stirile ProTV: Industria auto din Romania, la un pas sa o depaseasca pe cea britanica. Cum este posibil

Primul model de masina cu motor hybrid, fabricat integral in Romania, a vazut lumina zilei luna aceasta la uzina Ford din Craiova. Este primul pas romanesc major, in ton cu dezvoltarile tehnologice mondiale.

Valentina Ivan (Enercap). Ar fi investitorii interesati de piata de termoficare din Romania?

In ultimii ani, sectorul de termoficare in Romania se afla intr-un declin accelerat, asa ca se pune intrebarea: mai are incalzirea centralizata sens din punct de vedere economic? Cel mai simplu ar fi sa ne uitam daca exista posibili investitori privati in acest sector. Am discutat cu Valentina Ivan, Energy Policy Director al fondului de investitii EnerCap Capital Partners, care a investit in Europa peste 600 milioane Euro in proiecte de energie regenerabila, si care vrea sa investeasca in Romania si in sectorul de cogenerare de inalta eficienta centrale ce ar putea inlocui CET-urile existente).

Viorica Dancila se lauda ca a discutat cu Volkswagen pentru investitia din Romania Gheorghe Falca a abordat subiectul cu reprezentantii companiei inca de cand era primar

Viorica Dancila s-a laudat miercuri seara ca a discutat cu board-ul Volkswagen despre realizarea unei investitii de un miliard de euro intr-o fabrica auto in Romania, tara noastra fiind concurata in ac.

Despre utilitatea temei pentru acasa la elevii din clasele primare: Rezultatele primului studiu experimental pe aceasta tema din Romania

Utilitatea temei pentru acasa a fost subiectul a peste 100 de ani de dezbateri si in ultimii ani aceasta tema si-a gasit locul si in spatiul public din Romania. Parerile abunda, dar putine sunt argumentate stiintific. Daca studiem literatura de specialitate observam ca cercetarile stiintifice au gasit in general o corelatie pozitiva intre volumul temei pentru acasa si performanta elevilor de liceu desi nici un studiu nu arata o relatie clara de cauzalitate). Cu toate acestea, efectul temei asupra performantei elevilor din clasele primare este inca neclar.

Participa la cea de-a 27-a editie a Topului Firmelor din Romania

Potrivit traditiei de 27 de ani, Consiliul National al IMM-urilor din Romania CNIPMMR) organizeaza in data de 8 noiembrie 2019, incepand cu ora 9:30, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel evenimentul de business al anului, Topul Firmelor din Romania.

Prognoza meteo, luni, 14 octombrie. Ce anunt a facut Florin Busuioc la PRO TV despre valul de caldura din Romania

Potrivit prognozei meteo anuntata de Florin Busuioc la PRO TV, luni, 14 octombrie, temperatura aerului va avea valori mai ridicate decat cele normale. Vedeta matinalului statiei numite a facut un anunt despre valul de cadura din Romania. Prognoza meteo, luni, 14 octombrie, anuntata de Florin Busuioc la PRO TV Florin Busuioc, sau Busu, asa cum .

Noi cu motiunea, presa straina cu realitatea. Cum ne vede The Associated Press - Targurile de toamna din Romania, incantare pentru toate varstele si buzunarele

Targurile de toamna din Romania sunt semnale zgomotoase si colorate ca vara a luat sfarsit. Si pentru multe familii din zonele mai sarace ale tarii sunt unele din putinele evenimente accesibile din tot anul. Targuri ca acela de la Titu, la nord-vest de Bucuresti, erau singurele distractii publice in Romania rurala din secolul al 19-lea. in zilele noastre sunt ceva mai tehnologizate, dar altfel putine s-au schimbat in doua secole.

Alocatiile copiilor din Romania o costa scump pe Marea Britanie. Cat plateste in fiecare an

Conform unei publicatii, Marea Britanie plateste mult pentru, an de an, alocatiile copiilor care tariesc in Romania. Masura este catalogata ca fiid absurda de numeroase organizatii care monitorizeaza fenomenul mjigratiei, aducand in prim-plan faptul ca nu mai putin de patru milioane din Marea Britanie traiesc la limita saraciei. Cat plateste Marea Britanie pentru alocatiile copiilor .

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )