Libnet.ro
UNICEF

00:07

Piatra Neamt: Doi copii de 10 ani au dat foc unei masini

B1 B1,
Piatra Neamt: Doi copii de 10 ani au dat foc unei masini

Doi copii, in varsta de 10 ani, sunt autorii unui incendiu care a distrus o masina, la Piatra Neamt, martorii declarand ca i-au vazut dand foc si apoi fugind pe biciclete. Pompierii au stins flacarile. continuă pe B1

Tragedie intr-un sat din Vaslui. Doi copii de 11 ani s-au inecat in canalul unui iaz pe care Primaria il amenaja in zona

Doi copii de 11 ani au fost gasiti morti in noaptea de miercuri spre joi 11/12 iulie) intr-un canal de colectare a apei din localitatea vasluiana Babosi Hoceni).

O femeie cu patru copii din Telenesti a ramas fara adapost. Concubinul ei, suspectat ca ar fi dat foc casei

O femeie de 35 de ani din satul Crasanesti, raionul Telenesti, si cei patru copii pe care ii avea la intretinere, au ramas fara locuinta, dupa ce un barbat de 37 de ani, care era concubinul femeii si tatal a doi dintre copii, este suspectat ca ar fi dat foc casei in care acestia locuiau.

Fostul sef al Politiei Piatra Neamt si-a aflat sentinta dupa ce a batut o minora

La patru ani de la incidentul petrecut in sediul Politiei Municipiului Piatra Neamt, instanta a pronuntat o prima sentinta.

Patru tineri din Piatra Neamt, cautati de autoritati dupa ce au jefuit o vanzatoare

Patru tineri din Piatra Neamt sunt cautati de politisti, dupa ce ziua in amiaza mare i-au furat unei vanzatoare telefonul mobil. Totul s-a petrecut intr-un fast-food din oras, in momentul cand tinerii au.

Thailanda: nca doi copii au fost scosi din pestera inundata / Ultimii trei copii urmeaza sa fie salvati n orele urmatoare

Inca doi copii au fost evacuati marti din pestera inundata din Thailanda, anunta autoritatile locale, citate de AFP. in pestera mai raman trei copii, care ar urma sa fie salvati in orele urmatoare.

DOLIU in Vaslui: Doi copii s-au inecat intr-un iaz

Doi copii s-au inecat intr-un iaz din satul Barbosi, comuna Hoceni, din judetul Vaslui. Potrivit mamei unuia dintre cei doi micuti, care a anuntat miercuri disparitia copilului sau, acestia s-au jucat in.

Cum incerca un om al strazii sa corupa sexual copii de 8-10 ani chiar in centrul Bistritei. Acesta se dezbraca in fata celor mici

Politistii au prins marti un individ de 49 de ani, care saptamanile trecute a bagat in sperieti oamenii care locuiesc in centrul istoric al Bistritei. Asta dupa ce, cu pantalonii in vine, aborda copii de 8-10 ani si le cerea sa il urmeze. Copiii erau abordati in pasajele ferite din centrul orasului. Barbatul este un om al strazii, care, se pare, isi facea veacul chiar prin centrul orasului.

Cum incerca un om al strazii sa corupa sexual copii de 8-10 ani chiar in centrul Bistritei. Barbatul se dezbraca in fata celor mici

Politistii au prins marti un barbat de 49 de ani, care saptamanile trecute a bagat in sperieti oamenii care locuiesc in centrul istoric al Bistritei. Asta dupa ce, cu pantalonii in vine, aborda copii de 8-10 ani si le cerea sa il urmeze. Copiii erau abordati in pasajele ferite din centrul orasului. Barbatul este un om al strazii, care, se pare, isi facea veacul chiar prin centrul orasului.

Experiment stiintific la inaltime al unor liceeni din Piatra Neamt. De ce vor sa lanseze un balon la limita atmosferei

Cinci elevi de la Colegiul National de Informatica din Piatra Neamt fac ultimele teste pentru finalizarea unui proiect educational inedit.

UPDATE Trei persoane, dintre care doi copii de 4 si 7 ani, au murit luate de apele unui parau

Trei persoane, doi copii si bunica lor, au fost luate marti seara de apele unui parau, in judetul Tulcea. Pompierii cauta in continuare un barbat disparut care era cu cei trei intr-o caruta.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2027 seconds )