Libnet.ro
UNICEF

13:00

Au picat pe capete la Bac-ul de toamna. Care a fost cea mai mare medie

Adevărul Adevărul,
Au picat pe capete la Bac-ul de toamna. Care a fost cea mai mare medie

Din cei 548 de candidati inscrisi, peste 100 au dat bir cu fugitii de la sesiune de toamna a examenului de Bacalaureat. continuă pe Adevărul

Care este cea mai nepotrivita data pentru a te casatori. Datele oficiale!

Daca alegi sa te casatoresti in aceasta zi, ai cele mai mari sanse ca in doar cativa ani, tu si partenerul sa ajungeti la divort. Expertii au analizat mai multe cupluri si au stabilit care este cea.

Harta care arata cum Romania a cazut prada pestei porcine. Cea mai rea situatie din Uniunea Europeana

O harta actualizata a focarelor de pesta porcina din Uniunea Europeana, realizata de Comisia Europeana, arata ca Romania este cea mai afectata tara. in aproape jumatate din judete sunt focare oficiale de pesta porcina sau exista riscul iminent sa se extinda.

Cea mai indrazneata aparitie a Ducesei de Sussex: rochie mini la primul eveniment public din ultima luna FOTO VIDEO

Dupa ce au stat departe de lumina reflectoarelor in ultima luna, Ducii de Sussex au revenit in atentia publicului cu o participare la un eveniment caritabil. Si de aceasta data, Meghan Markle s-a bucurat de o mare atentie, mai ales ca si-a facut aparitia in cea mai indrazneata tinuta pe care a purtat-o de cand a devenit oficial membra a Casei Regale Britanice.

Romani, fiti mandri: Robert Hajnal, performanta formidabila la cea mai tare cursa de ultramaraton din lume

Cei mai multi oameni au auzit de Tibi Useriu, deoarece cursele sale sunt extrem de bine mediatizate in Romania printr-un PR puternic. Ceea ce a realizat insa, astazi, Robert Hajnal e o performanta mult mai importanta, avand in vedere ca rezultatul sau s-a inregistrat in cea mai tare cursa de ultramaraton din lume.

Transylvania Awards 2018 - cea mai importanta conferinta de bussines din regiune, in Cetatea Alba Carolina

Cetatea Alba Carolina gazduieste in perioada 6-7 septembrie 2018 cea mai importanta conferinta de business din regiune - Transylvania Awards 2018.

Alerta METEO: Schimbare RADICALA a vremii in Romania! Care sunt cele mai afectate zone...

Duminica,vremea va fi predominant frumoasa, insa in zona montana, izolat, vor fi averse si descarcari electrice. Vremea va fi predominant frumoasa, dar in continuare calduroasa in cea mai mare parte a.

FOTO Secretul unei investitii strategice pentru cea mai bogata comuna din Romania. Cum a crescut un parc industrial la intrarea in Iasi

In aceasta toamna, primii doi rezidenti ai singurului parc industrial operational din judetul Iasi isi incep activitatea. Alte peste 55 de firme lucreaza la halele de productie si logistice din parcul industrial de la Miroslava, aflat la intrarea in municipiul Iasi.

Secretul unei investitii pentru cea mai bogata comuna din Romania. Cum a crescut un parc industrial la intrarea in Iasi

In aceasta toamna, primii doi rezidenti ai singurului parc industrial operational din judetul Iasi isi incep activitatea. Alte peste 55 de firme lucreaza la halele de productie si logistice din parcul industrial de la Miroslava, aflat la intrarea in municipiul Iasi.

Revine Dacia 1300! E incredibil cat costa cea mai iubita masina a romanilor: Tu ti-o permiti? (FOTO)

Dacia 1300 nu a fost unul din modelele care sa aduca laude producatorului auto romanesc, iar in prezent acest model este vazut mai mult ruginind prin parcari decat in circulatie. Cu toate acestea, un sofer.

VIDEO Roger Federer a reusit cea mai tare lovitura din istorie! Americanii l-au aplaudat in picioare pe jucatorul elvetian

Roger Federer si-a demonstrat inca o data valoarea, la turneul de la US Open, unde a reusit un punct ireal, care a ridicat publicul in picioare.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2368 seconds )