Libnet.ro
UNICEF

01:05

Pierdere uriasa pentru CSM Bucuresti. Unul dintre cele mai bune jucatoare din istoria clubului si-a anuntat plecarea

Adevărul Adevărul,
Pierdere uriasa pentru CSM Bucuresti. Unul dintre cele mai bune jucatoare din istoria clubului si-a anuntat plecarea

Calificata in sferturile de finala ale Ligii Campionilor la handbal feminin, CSM Bucuresti se va desparti de una dintre cele mai bune jucatoare pe care le are. continuă pe Adevărul

Unul dintre cele mai mari acceleratoare din Londra cauta startup-uri la Bucuresti -*- Unul dintre cele mai mari acceleratoare din Londra cauta startup-uri la Bucuresti

Inscrierile pentru programul 2018 sunt deschise la Techstars London, unul dintre cele mai importante acceleratoare de startup-uri din Marea Britanie, urmand ca reprezentantii acceleratorului sa vina si la Bucuresti, pe 21 martie, pentru intalniri cu antreprenori.

Unul dintre cele mai mari acceleratoare din Londra cauta startup-uri la Bucuresti

Inscrierile pentru programul 2018 sunt deschise la Techstars London, unul dintre cele mai importante acceleratoare de startup-uri din Marea Britanie, urmand ca reprezentantii acceleratorului sa vina si la Bucuresti, pe 21 martie, pentru intalniri cu antreprenori.

Ministrul Apararii, vesti bune pentru romani: Romania va incerca sa gazduiasca unul dintre cele trei comandamente NATO, respectiv cel de 3 stele la nivel de corp de armata

Ministrul Apararii a afirmat la Punctul de intalnire ca Romania va incerca sa gazduiasca unul dintre cele trei comandamente NATO, respectiv cel de 3 stele la nivel de corp de armata. Am avut.

Piata de retail - la unul dintre cele mai reduse niveluri din ultimii ani

Livrarile din segmentul de retail vor fi comparabile cu cele de acum un deceniu, pe segmentul oraselor cu maxim 100. 000 de locuitori, potrivit lui Silviu Pop, Head of Research Colliers International Romania. Domnia sa ne-a spus ca anul 2017 se inscrie intr-o noua tendinta, aceea de a acorda o atentie sporita oraselor mai mici, prin scheme de dimensiuni medii/scazute.

Era unul dintre cuplurile celebre in anii 80. Ce fac in prezent Dana Bartzer si Dan Creimerman

Au format unul dintre cele mai indragite cupluri de pe scena muzicii din Romania in anii de dinainte de Revolutie. Dana Bartzer si Dan Creimerman au iesit din lumina reflectoarelor, dar se iubesc la fel.

Handbal: Isabelle Gullden va pleca de la CSM Bucuresti la finalul sezonului

CSM Bucuresti a anuntat, joi, ca suedeza Isabelle Gullden, coordonatoarea de joc a echipei, a refuzat prelungirea contractului si va parasi clubul din Capitala la finalul acestui sezon. Dupa trei ani petrecuti la CSM, Gullden a optat pentru un transfer la echipa din prima liga franceza, Brest Bretagne.

Soc in handbalul romanesc. Pleaca de la CSM Bucuresti

Coordonatorul de joc al CSM Bucuresti Isabella Gullden a refuzat prelungirea intelegerii cu clubul din capitala Romaniei pentru urmatoarele sezoane. Isabelle Gullden va fi, incepand cu vara anului 2018,.

Au fost stabilite datele dublei manse CSM Bucuresti - Metz. Cand joaca tigroaicele pentru un loc in Final Four-ul Ligii Campionilor la handbal feminin

CSM Bucuresti s-a calificat in sferturile de finala ale Ligii Campionilor, unde va evolua contra frantuzoaicelor de la Metz.

Gullden pleaca de la CSM Bucuresti

Suedeza Isabelle Gullden se va desparti in vara de CSM Bucuresti, campioana Romaniei, dupa trei ani de colaborare.

Sorana Cirstea a semnat cu CSM Bucuresti. Sunt extrem de fericita si onorata. Era o dorinta de-a mea de ceva vreme

CSM Bucuresti a reusit sa obtina semnatura jucatoarei Soran Cirstea, locul 35 WTA. Ea este a treia jucatoare de la FED Cup Romania care semneaza cu clubul Primariei Municipiului Bucuresti. Sunt.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2469 seconds )