Libnet.ro
UNICEF

01:05

Pintea, furata de maghiari: De ce a ajuns una dintre cele mai bune jucatoare ale nationalei la Gyor si nu la CSM

Adevărul Adevărul,
Pintea, furata de maghiari: De ce a ajuns una dintre cele mai bune jucatoare ale nationalei la Gyor si nu la CSM

Campionatul European a adus o serie de pierderi mari pentru CSM Bucuresti: Cristina Neagu si Amanda Kurtovici s-au accidentat, iar transferul lui Pintea s-a ratat. continuă pe Adevărul

Dezastru la una dintre cele mai mari multinationale din lume. Concediaza 100.000 de persoane si iese din 13 piete, inclusiv Romania

Compania daneza de curatenie ISS, care este una dintre cele mai mari companii din lume pe acest segment, planuieste sa concedieze circa 100. 000 de persoane adica o cincime din forta globala de munca .

VIDEO Cum se repara in batjocura unul dintre cele mai importante poduri din Romania, foarte grav degradat. O sa moara oameni nevinovati

Unul dintre cele mai importante poduri ale Romaniei, care duce inspre Vama Giurgiu, se afla in stare avansata de degradare.

Crina Pintea a dat lovitura si a semnat cu o forta a handbalului mondial! Va debuta chiar impotriva colegelor de la nationala

Crina Pintea este una dintre cele mai bune jucatoare ale Romaniei, la Campionatul European de handbal feminin din Franta.

Ce este energia banilor si cum ii putem castiga fara sa devenim sclavii lor: Cu cat ii iubesti mai mult, cu atat vor fugi mai puternic de tine

Banii reprezinta una dintre cele mai importante preocupari pentru majoritatea dintre noi si tocmai de aceea este foarte important cum ne raportam la acestia, astfel incat sa avem viata pe care ne-o dorim fara dezechilibrele mentale, emotionale si fizice pe care le atrag de obicei.

Video Romnul care e pe cale sa trateze cea mai grea boala a omenirii - cancerul

A inventat una dintre cele mai eficiente imuno-terapii oncologice din lume si in urma cu nici o luna a primit echivalentul Premiului Nobel in Biotehnologie, in America.

Care a fost cea mai grea iarna din Romania

Romania s-a confruntat in mai multi ani cu ierni grele si viscolite. Totusi, una dintre cele mai grele ierni inregistrate vreodata in Romania pare sa fi fost cea din anul 1954. Conform meteorologilor,.

Cele mai populare parole pe 2018 iti arata ca nu ne pasa de securitate

La fiecare final de an, cei de la SplashData publica un raport referitor la cele mai populare parole. in mod previzibil, schimbarile din top, de la an la an, sunt insignifiante. Indiferent cat de.

Cele mai populare parole din 2018 iti arata ca nu ne pasa de securitate

La fiecare final de an, cei de la SplashData publica un raport referitor la cele mai populare parole. in mod previzibil, schimbarile din top, de la an la an, sunt insignifiante. Indiferent cat de.

Care au fost cele mai cautate orase din lume pentru turisti in 2018

Care au fost cele mai cautate orase din lume pentru turisti in 2018 au fost anuntate odata cu publicarea unui studiu anual care la ultimele trei editii a indicat acelasi castigator: Bangkok, noteaza.

IN ACEASTA SAPTAMANA: BT, SIF5 Oltenia si Romgaz, cele mai lichide titluri pe BVB

Banca Transilvania, SIF Oltenia si Romgaz au fost cele mai lichide titluri in saptamana 10-14 decembrie a. c. pe Bursa de la Bucuresti, unde rulajul total pe segmentul principal a depasit cu 40% valoarea inregistrata in saptamana precedenta, totalizand 267 de milioane de lei, potrivit statisticilor publicate pe BVB.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2287 seconds )