Libnet.ro
UNICEF

09:15

P Plafar si Crucea Rosie fac Sarbatorile de Iarna mai frumoase pentru copiii si batranii din Ilfov

Hotnews Hotnews,
 P Plafar si Crucea Rosie fac Sarbatorile de Iarna mai frumoase pentru copiii si batranii din Ilfov

Plafar, companie aflata in portofoliul Ministerului Economiei si Crucea Rosie din Romania - Sucursala Ilfov, au realizat un parteneriat cu scopul de a oferi, in fiecare an, sprijin persoanelor cu nevoi speciale, batranilor din camine si copiilor din centrele de plasament Ilfov, din dorinta de a le face sarbatorile mai frumoase. continuă pe Hotnews

Cele mai frumoase 30 de mesaje de Craciun pentru familie si prieteni

Urmeaza una dintre cele mai frumoase perioade din an, odata cu sosirea sarbatorilor de iarna. Cateva dintre urarile si mesajele pe care le vei regasi in aceasta colectie vor reusi sa le puna celor dragi un zambet pe buze, mai ales in perioada Craciunului. Daca simti ca nu ai inspiratie pentru a le trimite celor .

Vacanta in Europa: 5 dintre cele mai frumoase orase din Spania

Cele mai sigure locuri pentru calatorii in 2020 se afla in Europa, potrivit unei harti a riscurilor intocmita de compania de asigurari International SOS.

Una dintre cele mai frumoase cafenele se afla la Budapesta

Cafeneaua New York din Budapesta este localul unde daca intri, te vei intreba daca nu ai intrat cumva in Capela Sixtina. Construita intr-un stil renascentist italian, cafeneaua este una dintre cele mai vechi din oras, infiintata acum 125 de ani, scrie CNN.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )