Libnet.ro
UNICEF

07:45

Plangerea lui Augustin Lazar, scrisa de procurorii Parchetului General

Antena3 Antena3,
Plangerea lui Augustin Lazar, scrisa de procurorii Parchetului General

Augustin Lazar, ca sa blocheze procedura de revocare, face actiune in contencios la Curtea de Apel Alba. Interesant este faptul ca nu Augustin Lazar si-a scris plangerea, ci procurori din trei directii din. continuă pe Antena3

Ministerul Public arata care au fost criteriile, conditiile si documentele cerute de MJ in 2016, cand Augustin Lazar a fost numit procuror general

Parchetul General publica, pe site-ul institutiei, documentele care arata criteriile, conditiile si documentele pe care Ministerul Justitiei le-a solicitat lui Augustin Lazar, in aprilie 2016, cand a candidat pentru functia de procuror general. Din documentele cerute de minister nu fac parte si lucrarile reprezentative ale candidatului.

UPDATE Parchetul a publicat criteriile din 2016 privind numirea lui Augustin Lazar. Raluca Pruna cere demisia lui Tudorel Toader

Parchetul General publica, pe site-ul institutiei, documentele care arata criteriile, conditiile si documentele pe care Ministerul Justitiei le-a solicitat lui Augustin Lazar, in aprilie 2016, cand a candidat pentru functia de procuror general. Din documentele cerute de minister nu fac parte si lucrarile reprezentative ale candidatului.

Parchetul General a publicat criteriile din 2016 privind numirea lui Augustin Lazar in functia de procuror general

Parchetul General PG) a publicat, sambata, criteriile, conditiile si documentele solicitate de Ministerul Justitiei pentru desfasurarea procedurii care a stat la baza numirii in anul 2016 a lui Augustin Lazar in functia de procurorul general,.

Curtea de Apel Alba va judeca in 20 noiembrie cererea procurorului general Augustin Lazar privind suspendarea procedurii de revocare

Curtea de Apel Alba Iulia va judeca in 20 noiembrie cererea procurorului general, Augustin Lazar, privind suspendarea procedurii de revocare de functie, initiata de ministrul Justitiei, Tudorel Toader.

Cererea procurorului general Augustin Lazar de suspendare a procedurii de revocare din functie, judecata pe 20 noiembrie

Curtea de Apel Alba Iulia va judeca in data de 20 noiembrie cererea de suspendare a executarii propunerii ministrului Justitiei, Tudorel Toader, de revocare din functia de procuror general a lui Augustin Lazar, a declarat, luni, pentru Agerpres ,.

Manevra lui Augustin Lazar. Parchetul Curtii Alba il contrazice pe Procurorul General

Mihai Gadea si Mircea Badea au prezentat in Sinteza Zilei cum manevra la care a apelat Augustin Lazar, care a dat vina pe o grefiera in dosarul de clasare pentru presedintele care i-a semnat decretul, a.

Liviu Dragnea: Eu il sustin pe Tudorel Toader. Revocarea lui Augustin Lazar trebuie dusa la capat (VIDEO)

Liviu Dragnea a declarat, luni, dupa Comitetul Executiv National al PSD, ca-l sustine pe ministrul Tudorel Toader si ca procedura de revocare a procurorului general Augustin Lazar trebuie dusa la capat. Eu.

Ministrul Toader iese din nou la atac! Detalii de ULTIM MOMENT in scandalul REVOCARII lui Augustin Lazar

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, vine cu noi detalii in cazul revocarii Procurorului General, Augustin Lazar. Toader face simple precizari pentru a se vedea cine a solicitat CSM sa amane termenul de.

Tudorel Toader, prima reactie dupa ce Augustin Lazar a contestat propunerea de revocare

Tudorel Toader, ministrul Justitiei, a facut luni dimineata noi declaratii despre confuzia cu privire la evaluarea procurorului general Augustin Lazar. intrebat daca a fost vorba de o greseala in evaluarea.

Augustin Lazar prezinta noi documente in razboiul din justitiei. Tudorel Toader pastreaza tacerea dupa ce a fost prins cu minciuna

Procurorul general Augustin Lazar a publicat sambata noi documente care atesta ca Tudorel Toader a mintit sau manipulat opinia publica prin raportul prin care a cerut revocarea sa. Pe pagina Ministerului.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3131 seconds )