Libnet.ro
UNICEF

10:30

Plangeri penale analizate dupa doi ani

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Plangeri penale analizate dupa doi ani

Procurorii Parchetului General au efectuat, ieri, audieri in dosarul Colectiv, pentru a stabili modul in care autoritatile publice au intervenit dupa incendiu. continuă pe Ziarul Bursa

FOTOTrei adulti si un copil de doi ani, raniti dupa ce o masina a cazut n ru de la o naltime de 9 metri

Trei adulti si un copil de doi ani au fost raniti, sambata, dupa ce masina in care se aflau a cazut in rau, la Timisul de Sus, in judetul Brasov. Diferenta de nivel dintre Drumul National 1 si rau este de aproximativ noua metri, transmite news. ro.

Trei adulti si un copil de doi ani au fost raniti dupa ce o masina a cazut in rau, de la o inaltime de noua metri

Trei adulti si un copil de doi ani au fost raniti sambata, dupa ce masina in care se aflau a cazut in rau, la Timisul de Sus, in judetul Brasov. Diferenta de nivel dintre Drumul National 1 si rau este de aproximativ noua metri.

Eurostat: Perceptia cetatenilor asupra independentei justitiei a scazut in Romania in ultimii doi ani

Perceptia cetatenilor romani asupra gradului de independenta a sistemului judiciar din Romania a scazut in ultimii doi ani, fiind sub media inregistrata in statele Uniunii Europene, arata date prezentate de Directia pentru statistica a Comisiei Europene Eurostat).

Incendiu devastator, repetat dupa patru ani. Peste 60 de pompieri intervin la fata locului

Un incediu devastator a cuprins una dintre cladirile emblematice ale orasului Glasgow pentru a doua oara in ultimii patru ani. Scoala de Arte a fost inghitita in doar cateva minute de flacari si.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2484 seconds )