Libnet.ro
UNICEF

05:15

Planul Marii Britanii in cazul catastrofal al unui Brexit fara acord

Adevărul Adevărul,
Planul Marii Britanii in cazul catastrofal al unui Brexit fara acord

Lectia politica pe care Marea Britanie o ofera in acest moment este uluitor de importanta deoarece, intr-o perioada foarte scurta de timp, se concentreaza experimente care rastoarna sau poseda cu certitudine acest potential modul in care stiam ca se structureaza sistemele de putere, dar si modul de functionare al arhitecturii institutionale. continuă pe Adevărul

STUDIU: M.Britanie ar avea de pierdut mai mult decat UE in cazul unui Brexit fara acord

In cazul unui Brexit fara acord, Regatul Unit ar avea de pierdut 57,3 miliarde de euro pe an - adica aproape 800 de euro pe locuitor -, iar Uniunea Europeana 40,4 miliarde de euro.

Eurostar obtine o licenta franceza si va putea circula in cazul unui Brexit fara acord

Ministerul Tranzitiei Ecologice si Solidaritatii a emis o licenta filialei franceze a Eurostar EFR) care ii va permite sa circule in Franta inclusiv in cazul unuii Brexit fara acord, potrivit unui decret publicat joi in Monitorul Oficial, relateaza AFP.

Brexit: UE ofera doua optiuni Marii Britanii dincolo de data de 29 martie

Liderii europeni sunt gata sa ofere Marii Britanii doua optiuni pentru o amanare Brexit-ului dincolo de data stabilita initial in 29 martie, a declarat joi seara presedintia franceza. , potrivit AFP. Daca parlamentarii britanici aproba saptamana viitoare Acordul Brexit incheiat in noiembrie, data de Brexit va fi amanata pana pe 22 mai.

''Capela Sixtina a Marii Britanii '', redeschisa la Londra

O sala elaborata, supranumita ''Capela Sixtina a Marii Britanii '' datorita interiorului si a tavanului in stil baroc, isi redeschide portile dupa terminarea unui proiect de conservare care a durat doi ani.

Brexit fara acord: Regatul Unit ar pierde 57 de miliarde de euro pe an si UE 40 de miliarde, potrivit unui studiu

In caz de Brexit fara acord, bogatia produsa de Regatul Unit ar scadea cu 57,3 miliarde de euro pe an, adica aproape 900 de euro pe locuitor, iar cea a Uniunii Europene cu 40,4 miliarde, arata joi un studiu al institutului Bertelsmann, potrivit Le Figaro, citat de Rador.

KLAUS IOHANNIS: Avem o sansa reala sa obtinem o iesire ordonata a Marii Britanii

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, astazi, la Bruxelles, la sosirea la reuniunea Consiliului european, ca exista o sansa reala de a obtine o iesire ordonata a Marii Britanii din UE si a precizat ca, oricum, drepturile cetatenilor romani din regat sunt foarte bine asigurate.

Tariceanu, declaratie surprinzatoare la adresa Marii Britanii: Te rog, amana Brexitul pentru totdeauna

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, considera ca oricat de imperfecta ar fi Uniunea Europeana, aceasta poate fi imbunatatita, motiv pentru care adreseaza Marii Britanii indemnul de a.

Azi, un fiasco masiv: al Marii Britanii sau al UE. Sau al amandurora

Sigur ca totul a inceput cu celebrul referendum si acum risca sa produca cel mai mare fiasco politic in istoria Marii Britanii si sa aduca daune masive Uniunii Europene.

MARIO DRAGHI: Firmele trebuie sa-si accelereze pregatirile pentru un posibil Brexit fara acord

Presedintele BCE, Mario Draghi, le-a spus vineri liderilor Uniunii Europene ca firmele trebuie sa-si sporeasca pregatirile pentru un posibil Brexit fara acord, au declarat, pentru Reuters, surse din blocul comunitar.

Telenovela Brexit continua. Cine va avea mai mult de suferit, Marea Britanie sau UE?

Sigur ca totul a inceput cu celebrul referendum si acum risca sa produca cel mai mare fiasco politic in istoria Marii Britanii si sa aduca daune masive Uniunii Europene.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2016 seconds )