Libnet.ro
UNICEF

17:46

Planul Opozitiei pentru revocarea lui Liviu Dragnea. Raluca Turcan: Exista doua variante (RFI)

Hotnews Hotnews,
 Planul Opozitiei pentru revocarea lui Liviu Dragnea. Raluca Turcan: Exista doua variante (RFI)

PNL vrea sa obtina revocarea lui Liviu Dragnea din functia de presedinte al Camerei Deputatilor, invocand faptul ca liderul PSD a incalcat Constitutia. Alta varianta ar fi modificarea regulamentului Camerei Deputatilor. Prim-vicepresedintele PNL Raluca Turcan a detaliat la RFI planul Opozitiei. continuă pe Hotnews

Basescu: Liviu Dragnea a vrut licitatie pentru corvete pentru a avea ceva de trucat si pentru a-i ferici pe olandezii de la Damen

Traian Basescu a scris marti pe Facebook ca Liviu Dragnea a vrut o licitatie in valoare de 1,6 miliarde de dolari pentru achizitionarea a patru corvete necesare Fortelor Navale Romane, pentru a fi ceva de trucat. Traian Basescu a mai spus ca Mihai Fifor a preferat sa demisioneze din fruntea Ministerului Apararii inainte sa fie anuntat rezultatul licitatiei.

Fifor, umilit de Liviu Dragnea, ii multumeste liderului PSD in mesajul de depunere a mandatului

Ministrul demisionar al Apararii, Mihai Fifor, a tinut sa multumeasca colegilor din Armata Romana pentru onoarea de a fi cunoscut soldatii si ofiterii institutiei, dar si presedintelui PSD Liviu Dragnea si premierului Viorica Dancila pentru increderea de a-l fi numit membru al Executivului. Fifor si-a dat, insa, demisia din Guvern, stiind ca urma sa fie remaniat in sedinta CEx din cauza ca a semnat scrisoarea anti-Dragnea.

LIVIU DRAGNEA: E inadmisibil ce s-a intamplat la PSD Ilfov

ACTUALIZARE - Dragnea despre raportul MCV: Romania sa legifereze asa cum o face fiecare stat membru UE Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat ca Romania trebuie sa legifereze asa cum o face fiecare stat din Uniunea Europeana, referindu-se la raportul MCV publicat recent de Comisia Europeana. ------- Presedintele PSD a declarat, astazi, dupa sedinta Comitetului Executiv care a durat aparoximativ 7 ore, ca este inadmisibil ce s-a intamplat la PSD Ilfov si ca in CEx s-a discutat ca disputele fara fundamente reale sa inceteze. Dragnea a anuntat si desemnerea lui Mihai Fifor ca presedinte interimar al Consiliului National al partidului, iar Codrin Stefanescu a redobandit functia de secretar general adjunct al PSD.

Teoria lui Basescu: Liviu Dragnea ar fi incercat trucarea unei licitatii de 1,6 miliarde de dolari la MApN. Acesta ar fi motivul demisiei lui Fifor

Fostul presedinte Traian Basescu il acuza pe liderul PSD, Liviu Dragnea, ca a cerut trucarea licitatiei pentru corvete. Basescu explica faptul ca, prin lege, Romania poate sa achizitioneze echipamente militare fara licitatie, insa Daddy a vrut o licitatie, pentru ca singura modalitate de a-i ferici pe olandezii de la Damen cu contractul de 1,6 miliarde dolari era o licitatie trucata.

Traian Basescu, atac la Liviu Dragnea: Nu face, din lasitate, cea mai importanta schimbare

Liviu Dragnea schimba un snop intreg de ministri la Comitetul Executiv National al PSD, dar din pacate nu face, din lasitate, cea mai importanta schimbare care ar fi permis o noua sansa pentru Romania:.

Mircea Badea, apel catre Liviu Dragnea: Faceti o exceptie

Duminica, in emisiunea in Gura Presei, Mircea Badea a facut un apel catre Liviu Dragnea, in lumina zvonurilor ca se pregateste un nou protest pentru data de 1 decembrie. Am toata increderea ca.

Paul Stanescu reactioneaza dupa ce a fost dat afara din Guvern. Atac la Liviu Dragnea

Fostul vicepremier Paul Stanescu, reactioneaza dupa ce a fost remaniat din Guvernul Dancila. Si sustine ca totul i se trage de la faptul ca l-a atacat pe Liviu Dragnea. Dupa cum am vazut cu totii,.

Liviu Dragnea i-a convocat pe liderii din teritoriu, dupa atacul presedintelui Iohannis

Sedinta de urgenta in PSD, dupa ce Klaus Iohannis a refuzat numirea Liei Olguta Vasielscu la Transporturi si a lui Ilan Laufer la Dezvoltare. Liviu Dragnea i-a convocat pe unii lideri din teritoriu.

Sedinta de urgenta in biroul lui Liviu Dragnea: Ce pregatesc liderii coalitiei

Liderii coalitiei guvernamentale s-au reunit intr-o sedinta de urgenta in biroul lui Liviu Dragnea de la Camera Deputatilor. Sedinta vine in timp ce presedintele Klaus Iohannis se pregateste sa.

Prima reactie a lui Liviu Dragnea la raportul MCV

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a avut, luni seara, o prima reactie la raportul MCV dat publicitatii saptamana trecuta, la Bruxelles. intrebat cum comenteaza raportul MCV, Dragnea a spus: Eu sustin.

actualitate, 17:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )