Libnet.ro
UNICEF

11:16

Planul UE de redresare economica. Romania primeste una din cele mai mari sume

Adevărul Adevărul,
Planul UE de redresare economica. Romania primeste una din cele mai mari sume

Romania va primi una din cele mai mari sume prin giganticul plan european de redresare economica in valoare de pana la 750 de miliarde de euro prezentat miercuri de presedintele Comisiei Europene Ursula von der Leyen. continuă pe Adevărul

DOCUMENTE Planul Comisiei Europene de redresare economica a UE

Comisia Europeana vrea ca statele membre UE sa sprijine un pachet de initiative de revenire economica in valoare de 2. 400 miliarde de euro, a anuntat miercuri presedintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen. Propunerea executivului comunitar vizand un instrument de revenire in valoare de 750 miliarde euro, combinat cu buget UE pe termen lung revizuit in valoare de 1. 100 miliarde euro, este o necesitate urgenta si exceptionala pentru o criza urgenta si exceptionala, a apreciat Ursula von der Leyen. Romania va primi 33 de miliarde de euro din Planul de redresare de 750 de miliarde de euro propus de Comisia Europeana - Siegfried Muresan.

Focar de coronavirus la una din cele mai mari fabrici de inghetata din Romania. Sunt infectati 27 de angajati DSP: Principala cauza este ca angajatii nu au purtat echipament de protectie

Un focar de coronavirus a fost depistat la o fabrica de inghetata din Alba, unde 27 de angajati au fost diagnosticati cu COVID-19. Pana acum au fost testate 64 de persoane, iar alte 200 urmeaza sa faca testele, au anuntat reprezentantii Directiei de Sanatate Publica. Ei spun ca principala cauza a izbucnirii focarului este ca angajatii nu au purtat echipament de protectie, desi au primit.

VIDEO REPORTAJ Romania solidara. Lectie din pandemie sau ce se intampla atunci cand statul e neputincios

In fiecare zi, femeia din Giurgiu coboara in brate cu fata sa de 16 ani, paraplegica, cele patru etaje ale blocului fara lift. Caruciorul este tras langa scara, la parter. in alt cartier din oras, de case, de aceasta data, nea Nicu, care va implini 91 de ani in august, spune ca se roaga in fiecare zi la Dumnezeu sa-l duca la locul sau: Mi-a murit baba, am ramas asa, de unul singur. intr-un alt bloc, o profesoara de pian are grija de baiatul ei de 17 ani, care are autism. Ce ii leaga pe acesti oameni?.

MINISTRUL AGRICULTURII ACUZA: Suprafetele afectate de seceta - doar jumatate din cele raportate de fermieri

Suprafetele calamitate de seceta raportate de fermieri nu sunt aceleasi cu cele constatate in teren, a declarat, ieri, Adrian Oros, ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale. Conform raportarilor fermierilor, pana in acest moment, peste 1,6 milioane de hectare de culturi agricole sunt calamitate de seceta, dar din verificarile realizate pana in prezent, sunt calamitate culturile de pe 914. 000 de hectare.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )