Libnet.ro
UNICEF

08:15

Plata defalcata a TVA: primele oferte lansate de catre banci pentru conturile de TVA

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Plata defalcata a TVA: primele oferte lansate de catre banci pentru conturile de TVA

UniCredit Bank si CEC Bank au lansat conturile de TVA prin intermediul carora clientii vor putea aplica normele prevazute de ordonanta de urgenta nr 23/2017, privind plata defalcata a TVA. continuă pe Wall-Street Ro

Sistemul generalizat de plata defalcata a TVA va bulversa economia in 2018. RBL cere regandirea masurii

Noul sistem de plata defalcata a TVA va bulversa major economia sanatoasa - pe a carei buna functionare se bazeaza atat cresterea economica din 2018, cat si viitorul buget de stat. Ce nu va rezolva noul sistem e problema de fond - evaziunea fiscala - pe care Guvernul o invoca pentru a motiva introducerea platii defalcate a TVA, arata reprezentantii Romanian Business Leaders, organizatie care reuneste investitorii romani si straini din tara noastra.

Finantele: Avantaje pentru cei care opteaza pentru plata defalcata de TVA de la 1 octombrie 2017

Ministerul Finantelor Publice sustine ca cei care vor opta pentru plata defalcata a TVA de la 1 octombrie, cand intra in vigoare in mod optional aceasta masura, vor avea anumite avantaje.

RBL: Sistemul de plata defalcata a TVA va bulversa economia in 2018

Noul sistem de plata defalcata a TVA va bulversa major economia sanatoasa - pe a carei buna functionare se bazeaza atat cresterea economica din 2018, cat si viitorul buget de stat, considera membrii Romanian Business Leaders RBL), cea mai vizibila organizatie a oamenilor de afaceri din Romania.

RBL: Sistemul generalizat de plata defalcata a TVA va bulversa economia in 2018

Noul sistem de plata defalcata a TVA va bulversa major economia sanatoasa - pe a carei buna functionare se bazeaza atat cresterea economica din 2018, cat si viitorul buget de stat, afirma reprezentantii organizatiei Romanian Business Leaders RBL), care sustin ca ce nu va rezolva noul sistem e problema de fond - evaziunea fiscala - pe care Guvernul o invoca pentru a motiva introducerea platii defalcate a TVA.

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1982 seconds )