Libnet.ro
UNICEF

26 Apr.

Platforma online pentru programarea vacantelor in UE

Antena3 Antena3,
Platforma online pentru programarea vacantelor in UE

Comisia Europeana se pregateste sa reporneasca turismul. Tarile membre au convenit, vineri, asupra protocoalelor pentru redeschiderea frontierelor si primirea turistilor, scrie BFMTV. De asemenea, va fi lansat un site, unde oamenii vor gasi informatii despre tara in care vor sa calatoreasca. continuă pe Antena3

Trei antreprenori romani lanseaza o platforma online pentru cazari tematice

Trei antreprenori romani, Raluca Jianu, Mihai Barsan si Bogdan Jianu lanseaza Epicvisits. com, o platforma de servicii si rezervari online dedicata locurilor de cazare tematice si experientelor gazduite de acestea. Echipa are ca obiectiv listarea a 1000 de spatii, valoarea totala a investitiei in primul an fiind estimata la 150. 000 de euro.

PAOLO GENTILONI, COMISAR PENTRU ECONOMIE: Avem nevoie de un plan bazat pe ambitie, solidaritate si colaborare intre Comisia Europeana si Parlamentul European

Avem nevoie de un plan bine structurat, bazat pe concepte cheie: ambitie, solidaritate, colaborare intre Comisia Europeana si Parlamentul European, a afirmat Paolo Gentiloni, comisar pentru economie, ieri, la intalnirea in cadrul grupului politic S and D la care a participat si europarlamentarul Maria Grapini.

COMISIA EUROPEANA: Romania are alocate granturi de 19,626 miliarde de euro in noul instrument de redresare

Romania se situeaza printre statele care vor beneficia cel mai mult de fondurile alocate prin noul instrument de redresare, in valoare de pana la 750 de miliarde de euro, prezentat miercuri de Comisia Europeana, potrivit unui document consultat de agentia DPA.

Adina Valean, despre fondul de relansare economica propus de Comisia Europeana: Este o oportunitate fabuloasa pentru Romania

Comisia Europeana a propus un fond de relansare economica in valoare de 750 de miliarde de euro, in contextul crizei provocate de pandemia de coronavirus.

Comisia Europeana propune ca fiecare cetatean sa aiba o carte de identitate digitala

Comisia Europeana a propus azi cresterea gradului de digitalizare in UE si, printre instrumentele avansate, a introdus ideea unui e-ID, adica o identitate electronica publica pentru fiecare cetatean european.

Romania va primi 33 de miliarde de euro din Planul de redresare propus de Comisia Europeana

Romania va primi 33 de miliarde de euro din cei 750 de miliarde de euro prevazuti in Planul de redresare propus azi de Comisia Europeana pentru combaterea pandemiei de COVID-19.

Romania va primi 33 de miliarde de euro din Planul de redresare de 750 de miliarde de euro propus de Comisia Europeana - Siegfried Muresan

Romania va primi 33 de miliarde de euro din cei 750 de miliarde de euro prevazuti in Planul de redresare propus miercuri de Comisia Europeana pentru combaterea pandemiei de COVID-19, potrivit europarlamentarului Siegfried Muresan.

VIDEO Comisia Europeana propune un fond de redresare de 750 de miliarde de euro Von der Leyen face apel la sustinerea statelor UE - UPDATE

Comisia Europeana propune un fond de relansare de redresare de 750 de miliarde de euro pentru a face fata crizei economice din UE provocata de catre pandemia de coronavirus, a anuntat miercuri pe Twitter comisarul Afacerilor economice, Paolo Gentiloni, relateaza AFP. Presedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a cerut miercuri europenilor sa lase deoparte prejudecatile si sa sprijine planul ei de recuperare de 750 de miliarde de euro, in timpul unui discurs adresat eurodeputatilor, relateaza AFP.

Carmen Avram critica UE, desi Comisia Europeana ofera o suma imensa Romaniei: O sa luam ce ramane

Carmen Avram, europarlamentar PSD, a comentat miercuri planulderedresare economica, in valoarede 750 de miliarde de euro aprobat de Comisia Europeana,o masura extrem de ambitioasa, care va sprijini statale membre afectatede coronavirus. Desi Romnia va primi 33 miliarde de euro, fiind al saptelea beneficiar si al cincilea in valoare neta din UE, Carmen Avram tot nu e multumita: O sa luam ce ramane.

CORONAVIRUS |Romania, printre principalii beneficiari ai Planului de relansare economica, propus de Comisia Europeana. Tara noastra are alocate 33 de miliarde de euro sub forma de granturi si credite

Romania este unul dintre principalii beneficiari ai Planului de relansare economica, in valoare de 750 de miliarde de euro, propus de Comisia Europeana, in contextul pandemiei de coronavirus. Presedintele.

ştiri de la Antena3

actualitate, 26 Apr.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )