Libnet.ro
UNICEF

13:00

Platile pentru contravaloarea permiselor de conducere se vor achita online. Se inchid ghiseele la Directiile de Regim Permise si inmatriculare

B1 B1,
Platile pentru contravaloarea permiselor de conducere se vor achita online. Se inchid ghiseele la Directiile de Regim Permise si inmatriculare

Platapentru contravaloarea permiselor de conducerepoatefi facutaonline, incepand de joi, prin Ghiseul. ro, a informat Autoritatea pentru Digitalizarea Romaniei. Ghiseele vor mai fi. continuă pe B1

Romanii pot achita online, de astazi, si taxele pentru permisul auto, certificatul de inmatriculare si autorizatia de circulatie provizorie

Incepand de joi, 24 septembrie, platile pentru contravaloarea permiselor de conducere realizate de persoanele fizice pot fi achitate online, prin Ghiseul. ro, a anuntat Autoritatea pentru Digitalizarea Romaniei ADR). De asemenea, platile pentru autorizatiile de circulatie provizorie si pentru certificatul de inmatriculare, realizate de persoanele fizice sau juridice, pot fi achitate prin ghiseul virtual rapid, sigur, fara cozi sau comisioane, spune ADR.

Romanii pot plati noi dari online pe Ghiseul.ro, de astazi

Incepand de joi, 24 septembrie, platile pentru contravaloarea permiselor de conducere realizate de persoanele fizice pot fi achitate online, prin Ghiseul. ro. De asemenea, platile pentru autorizatiile de circulatie provizorie si pentru certificatul de inmatriculare, realizate de persoanele fizice sau juridice, pot fi achitate prin ghiseul virtual, informeaza Autoritatea pentru Digitalizarea Romaniei ADR).

CORONAVIRUS |Bucuresti: Cursurile unitatilor de invatamant cu sectii de votare se vor sustine online de joi

Elevii din unitatile de invatamant din Bucuresti, unde vor fi amenajate sectii de votare pentru desfasurarea alegerilor locale, vor face cursurile online incepand de joi pana marti,.

INCEPAND DE AZI Romanii pot plati online, prin Ghiseul.ro, si taxele pentru pasaport, permis de conducere, certificat de inmatriculare si autorizatia de circulatie provizorie

Incepand de azi platile pentru contravaloarea permiselor de conducere realizate de persoanele fizice pot fi achitate online, prin Ghiseul. ro. De asemenea, platile pentru autorizatiile de circulatie provizorie si pentru certificatul de inmatriculare, realizate de persoanele fizice sau juridice, pot fi achitate prin ghiseul virtual - rapid, sigur, fara cozi sau comisioane.

Plata pentru permisul de conducere si certificatul de inmatriculare se poate face online pe Ghiseul.ro

Reprezentantili Autoritatii pentru Digitalizarea Romaniei anunta ca sute de tipuri de plati pot fi achitate online prin Ghiseul. ro, odata cu adaugarea platilor pentru permisul de conducere, certificatul de inmatriculare si autorizatia de circulatie provizorie.

Rasturnare de situatie in cazul cursurilor online. Ludovic Orban: Elevii vor invata online doar incepand de vineri!

Premierul Ludovic Orban spune ca, desi unii prefecti au anuntat ca elevii vor invata online si joi, pentru organizarea sectiilor de votare, cursurile vor fi suspendate doar incepand de vineri. El spune ca procedura este reglementata de ordonanta de urgenta, respectiv emiterea ordinului ministrului Educatiei avand ca suport decizia CNSU.

Conditiile de concurs pentru cadrele didactice care vor sa ocupe un post din cele 500 vacantate in acest an scolar

Concursul pentru angajarea cadrelor didactice pe cele 500 de posturi care vor fi vacantate in acest an scolar va consta intr-o proba scrisa pe care dascalii le vor sustine la scoala respectiva, cu subiecte elaborate tot de reprezentantii unitatilor de invatamant.

Mircea Cosea: Cresterile de pensii si salarii se pot face, dar cu sacrificii enorm de mari. Va fi foarte rau pentru nepotii nostri, care vor trebui sa ramburseze creditele (VIDEO)

Profesorul Mircea Cosea a declarat luni, pentru B1 TV, ca Romania nu-si permite acum o crestere a pensiilor si salariilor, data fiind situatia economica de la acest moment si perspectiva in anii urmatori.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )