Libnet.ro
UNICEF

08:15

De ce a plecat Andreea Mantea, de fapt, de la Puterea Dragostei. S-a aflat abia acum

Playtech Playtech,
De ce a plecat Andreea Mantea, de fapt, de la Puterea Dragostei. S-a aflat abia acum

Pe la inceputul lunii iulie, fanii emisiunii Puterea Dragostei aflau ca cea care a fost timp de un sezon gazda show-ului difuzat la Kanal D, se va retrage, aceasta fiind inlocuita imediat de o tanara blonda, Cristina Mihaela. Am inceput sa ma simt vinovata Decizia Andreei Mantea de a renunta la a mai prezenta emisiunea . continuă pe Playtech

Ale Ruse, eliminata de la Puterea Dragostei. A plecat pentru a isi inmormanta bunica

Ale de la Puterea Dragostei a fost eliminata din concurs si a vorbit cu fanii ei de pe Instagram despre aceasta dezamagire. Concurenta, de la Puterea Dragostei, care se apropiase de Cristian Comanici, a fost eliminata gala trecuta. Ale Ruse a fost eliminata de la Puterea Dragostei Atat concurentii, cat si fanii s-au aratat socati .

Mariana de la Puterea Dragostei, slaba rau. E la un pas de anorexie?

Fanii emisiunii Puterea Dragostei sunt ingrijorati pentru o fosta concurenta. Este vorba despre Mariana care si-a incercat anul trecut norocul in show-ul matrimonial de pe Kanal D. Moldoveanca nu si-a gasit, insa, perechea. Mariana de la Puterea Dragostei a slabit foarte mult Concurenta a sezonului 2 din Puterea Dragostei, Mariana a intrat in show-ul matrimonial .

Puterea Dragostei 2020. Bianca Comanici, mesaj emotionant pentru fratele ei

Bianca Comanici, castigatoarea primelor doua sezoane ale emisiunii Puterea Dragostei i-a transmis un mesaj emotionant fratelui sau, Cristian Comanici, care s-a aventurat si el in aceasta experienta, fiind concurent in sezonul 3. Bruneta l-a sfatuit public, intr-un live pe Instagram. Cristian Comanici, concurent controversat la Puterea Dragostei Fosta concurenta a show-ului matrimonial Puterea Dragostei i-a .

Cum arata Ella de Puterea Dragostei, inainte sa devina celebra

Iata primele imagini cu Ella, inainte de a fi concurenta la Puterea Dragostei. Acestea au aparut anul trecut, la castingul pentru show-ul filmat in Instanbul. Astfel, Ella a aparut intr-o filmare realizata de WowBiz. ro, in luna iunie a anului trecut, la castingul din Bucuresti pentru sezonul 2 al emisiunii Puterea Dragostei. imbracata in alb, aceasta .

Ce decizie a luat Bianca Comanici, castigatoarea de la Puterea Dragostei. Nimeni nu se astepta

Bianca Comanici a fost una dintre cele mai populare concurente de la Puterea Dragostei, tanara castigand primul sezon al emisiunii si nimeni nu se astepta ca anumite detalii scandaloase sa iasa la iveala. Am hotarat sa ma inscriu la facultate Dupa terminarea show-ului, difuzat de Kanal D, bruneta a avut parte de momente grele, dupa .

Ana Maria Lintaru, pe site de escorte. Fosta concurenta de la Puterea Dragostei a spus adevarul

Toata suflarea si-o aduce aminte pe Ana Maria Lintaru de pe vremea cand in casa Puterea Dragostei, de la Kanal D, a trait o poveste plina de romantism alaturi de Bogdan Mocanu, de care s-a despartit ulterior, din cauza unui alt barbat si anume Andy, sau cel putin asa declara blonda. Mi se face rau, .

Povestea lui Nicos de la Puterea Dragostei. Parasit de mama si crescut doar de tatal sau

Nicolas Dumitrescu, zis Nicos, este un tanar de 23 de ani, concurent in sezonul 3 la Puterea Dragostei. El spune ca muzica este pasinea sa si considera ca viata este un film, al carei regizor esti tu. Ce s-ar putea sa nu stii este faptul ca viata l-a incercat greu pe pustiul din Bucuresti, dupa .

Jador va avea propria lui EMISIUNE! Ce post TV da lovitura cu starul de la Puterea Dragostei

Manelistul Jador si-a castigat o popularitate mare participand la emisiunea Puterea Dragostei de la Kanal D, unde a iesit in evidenta. El a reusit sa-si castige fanii prin stilul sau direct, iar.

Unde a plecat Andreea Esca in vacanta. A fost vizitata de doua vedete Pro TV

Andreea Esca si Alexandre Eram fac tot posibilul sa dea uitarii necazurile provocate de virusul COVID-19. Dupa ce au trecut prin momente cumplinte, cei doi au hotarat sa plece in vacanta. Ce destinatie a ales stirista de la PRO TV?! Andreea Esca a plecat in vacanta in urma cu doar cateva saptamani, presa vuia despre .

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1994 seconds )