Libnet.ro
UNICEF

16:15

Plenul CSM, amanat din nou din lipsa de cvorum.Sapte membri CSM cer amanarea validarii Adinei Florea la sefia Sectiei Speciale

Adevărul Adevărul,
Plenul CSM, amanat din nou din lipsa de cvorum.Sapte membri CSM cer amanarea validarii Adinei Florea la sefia Sectiei Speciale

Sedinta plenului CSM, programata pentru ziua de luni, nu va mai avea loc din lipsa de cvorum, a anuntat presedintele Lia Savonea. Potrivit unor surse din Consiliu, cativa procurori si judecatori au refuzat sa participe la plen pana nu sunt eliminate de pe ordinea de zi punctele ce vizau Sectia pentru Investigarea Infractiunilor din Justitie SIIJ). continuă pe Adevărul

Sedinta Consiliului Superior al Magistraturii in care Adina Florea urma sa fie numita la sefia Sectiei speciale, amanata din nou din lipsa de cvorum

Sedinta plenului Consiliului Superior al Magistraturii programata pentru luni pentru numirea Adinei Florea in functia de procuror-sef al Sectiei de anchetare a magistratilor a fost amanata si luni, pentru a doua oara, din lipsa de cvorum. Potrivit unor surse din Consiliu, mai multi procurori si judecatori au refuzat sa participe la plen pana nu sunt eliminate de pe ordinea de zi punctele ce vizeaza Sectia speciala. Sapte membri CSM cer amanarea discutiilor privind sectia speciala dupa publicarea rapoartelor Comisiei de la Venetia si ale GRECO.

Plenul CSM discuta azi validarea concursului castigat de Adina Florea pentru sefia Sectiei Speciale

Plenul CSM are pe ordinea de zi a sedintei de azi validarea rezultatelor la concursul pentur sefia Sectiei Speciale pentru investigarea magistratilor, potrivit agendei publice. Procedura vine in contextul in care tot mai multe institutii europene cer desfiintarea acestei sectii.

Se vor ridica din nou masinile in Bucuresti. Cati bani va trebui sa dai ca sa iti recuperezi masina

Consiliul General al Municipiului Bucuresti CGMB) va dezbate, in sedinta din data de 26 iunie, o hotarare care prevede ridicarea masinilor care nu sunt parcate regulamentar pe partea carosabila a principalelor bulevarde din Capitala. Soferii care nu vor respecta hotrarea consilierilor vor trebui sa scoata bani din buzunar pentru a-si recupera autoturismele, daca acestea sunt .

DNA ii trimite din nou in judecata pe Elena Udrea si pe jurnalistul Dan Andronic

DNA anunta ca ii trimite in judecata din nou pe Elena Udrea si pe jurnalistul Dan Andronic pentru trafic de influenta si spalare de bani, respectiv marturie mincinoasa. Asta dupa ce anterior, judecatorii.

Locuitorii Istanbulului, chemati din nou la urne

Locuitorii Istanbulului sunt chemati din nou la urne duminica, pentru a-si alege primarul, dupa ce precedentul scrutin, castigat de candidatul opizitiei, Ekrem Imamoglu, a fost anulat, anunta BBC.

CIO, unda verde Indiei pentru a putea organiza din nou evenimente sportive importante

Comitetul international olimpic CIO) a dat unda verde Indiei pentru a candida din nou la organizarea marilor evenimente sportive, ridicand o sanctiune impusa dupa ce sportivilor pakistanezi le-a fost refuzata viza pentru a concura in tara vecina, relateaza Reuters.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2008 seconds )