Libnet.ro
UNICEF

01:05

in plina pandemie de coronavirus, preotii din Botosani vor sa plimbe pe strada racla cu moastele Sf. Parascheva

Antena3 Antena3,
in plina pandemie de coronavirus, preotii din Botosani vor sa plimbe pe strada racla cu moastele Sf. Parascheva

In plina pandemie de coronavirus, reprezentantii bisericii par sa ignore masurile impuse de autoritati in starea de urgenta. continuă pe Antena3

Disperarea unor sateni ramasi fara apa in plina pandemie de coronavirus. Care este scuza penibila a furnizorului de utilitati

Comuna Timboiesti, din sudul judetului Vrancea, unde traiesc peste 2. 500 de oameni, a ramas fara apa potabila in plina pandemie de coronavirus, cand igiena este vitala in aceasta perioada. Explicatia furnizorului de utilitati pentru lipsa apei este cel putin penibila.

Ce echipamente si materiale de protectie au primit spitalele din judetul Vaslui in plina pandemie de coronavirus

In ultimele zile, institutiile din judetul Vaslui care lupta in prima linie impotriva raspandirii noului tip de coronavirus, au fost dotate cu noi echipamente de protectie.

VIDEO Cum fac bani samsarii in plina pandemie de coronavirus cu dezinfectanti falsificati obtinuti din clor cu apa extrasa dintr-un put

Politistii si comisarii Garzii de Mediu au confiscat 14. 158 litri de hipoclorit de sodiu si 3. 390 de litri de inalbitor lichid de la doua firme, care urmau sa fie vanduti pe piata ca dezinfectanti.

Motivul pentru care, in plina pandemie, spitalul nou din Falticeni sta inchis: in tara, medicii nu primesc gravide fiindca sunt din focarul de COVID-19

Gravidele din zona metropolitana Suceava nu au unde sa nasca, iar noul spital de la Falticeni sta cu lacatul pe usi, pentru ca Ministerul Sanatatii nu aloca fondurile necesare achizitiei de aparatura medicala. Este vorba despre 23, 868 milioane de lei.

Coronavirus: Rusia si China promoveaza campanii de fake news cu scopul de a slabi UE in plina pandemie- raport

Moscova si Beijingul continua sa promoveze o campanie de dezinformare pe retelele sociale cu scopul de a submina Uniunea Europeana si partenerii acesteia, in plina pandemie, se arata intr-un raport invocat de Politico. eu.

Baiat de sase ani, mesaj emotionant pentru cadrele medicale, in plina pandemie de coronavirus

Un copil de sase ani a transmis un mesaj emotionant cadrelor medicale care se lupta in aceasta perioada pentru a salva viata pacientilor cu coronavirus.

Razboi intre America si Iran, in plina pandemie de COVID-19? Donald Trump: Avem informatii ca se pregateste un atac viclean

In plina pandemie de coronavirus, Donald Trump a facut o declaratie socanta pe contul sau de Twitter, alimentand tensiunile dintre SUA si Iran: Potrivit informatiilor noastre, Iranul si protejatii sai.

in plina pandemie, romanii inca circula cu trenul si spun ca nu sunt speriati de coronavirus - VIDEO

In plina pandemie oamenii inca circula cu trenul. Fie nevoiti, fie doar sa isi viziteze familiile, romanii traverseaza in continuare tara. Multi spun ca nu sunt speriati de virus.

Spitalul din Ramnicu Sarat pierde un infectionist in plina pandemie. Lipseste de o saptamana de la serviciu

In plina pandemie de coronavirus, sectia de boli infectioase a spitalului municipal Ramnicu Sarat a ramas cu un singur medic, pensionar. Dupa ce unitatea medicala a fost nominalizata ca spital tampon pentru pacientii cu Covid-19, unul dintre cei doi medici specialisti ai sectiei a demisionat, fara sa isi justifice decizia.

in plina pandemie, academiile de tenis din Rusia raman deschise

Masurile legate de pandemia de coronavirus sunt, deocamdata, mai suple in Rusia, unde presedintele V.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )