Libnet.ro
UNICEF

11:15

PNL cere alegeri anticipate. Prima reactie a partidului dupa propunerea Vioricai Dancila pentru functia de premier PSD

Antena3 Antena3,
PNL cere alegeri anticipate. Prima reactie a partidului dupa propunerea Vioricai Dancila pentru functia de premier PSD

Liderul PNL Ludovic Orban a declarat marti, dupa propunerea Vioricai Dancila pentru functia de premier PSD, ca raspunderea pentru guvernarea catastrofala este exclusiva a PSD si cere alegeri. continuă pe Antena3

PNL vrea alegeri anticipate: Mergem la Cotroceni cu solicitarea de declansare a anticipatelor

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, marti, dupa sedinta Biroului Executiv al partidului, ca liberalii merg la consultarile de la Cotroceni cu solicitarea de declansare a alegerilor parlamentare anticipate, iar PNL este pregatit sa isi asume guvernarea.

Primul partid care cere alegeri anticipate, dupa demisia premierului Tudose

Presedintele USR, deputatul Dan Barna, a declarat luni, pentru AGERPRES, ca alegerile anticipate sunt singura alternativa prin care sa se poata crea o majoritate careia sa-i pese de guvernarea.

Ludovic Orban: Situatia politica de astazi ma face sa cred ca se poate ajunge la alegeri anticipate

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, luni, dupa sedinta Biroului Executiv al liberalilor, ca PSD dauneaza grav Romaniei si ca singura solutie este ca PSD sa dispara de la guvernare. Ludovic Orban a sustinut necesitatea declansarii alegerilor parlamentare anticipate, chiar daca este dificil sa faci alegeri anticipate in Romania, pentru ca asta presupune respingerea a doua guverne.

Dacian Ciolos: Daca vor fi alegeri anticipate, ne asumam sa fim parte a acestei solutii

Fostul prim-ministru Dacian Ciolos sustine ca Romania nu isi poate permite inca un guvern creat din criza morala in care colcaie coalitia PSD-ALDE, precizand ca in cazul in care vor exista alegeri anticipate, va fi parte a solutiei.

De partea cui se pozitioneaza UDMR? Prima REACTIE a lui Kelemen Hunor dupa nominalizarea Vioricai Dancila

A aparut si prima reactie a UDMR de la demisia lui Mihai Tudose din functia de prim-ministru. Klemen Hunor a declarat, marti, ca Uniunea va merge la consultarile de miercuri de la Cotroceni cu sugestia de a se.

Prima reactie a Ginei Pistol dupa ce a plecat in vacanta cu Smiley: Povestea pe care o traiesc... (FOTO)

Gina Pistol a avut o prima reactie dupa ce a plecat in vacanta cu Smiley. Ea a avut un mesaj transant pentru internautii care au criticat-o ca nu publica nicio imagine cu iubitul ei. Smiley si Gina.

Halep, prima reactie la cald dupa meciul cu Aiava

Simona Halep a oferit primele impresii despre meciul castigat greu in fata tinerei jucatoare Destanee Aiava si mai ales dupa accidentarea suferita la glezna in debutul setului secund.

Ludovic Orban: PNL nu va refuza, daca i se solicita, raspunderea de a forma o majoritate guvernamentala / Nu mai putem sa lasam destinul natiunii romane pe mana tribului din Teleorman

Ludovic Orban a declarat marti ca liberalii vor cere alegeri anticipate, la consultarile de la Palatul Cotroceni, dar a precizat ca, daca i se va solicita, PNL nu va refuza raspunderea de a forma o majoritate guvernamentala, insa fara PSD.

ştiri din Politica

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2272 seconds )