Libnet.ro
UNICEF

01:05

PNL o cheama pe Dancila sa dea explicatii in Parlament. OUG 114 baga economia Romaniei in faliment. Toti romanii vor plati scump prostiile acestei guvernari de analfabeti economici (VIDEO)

B1 B1,
PNL o cheama pe Dancila sa dea explicatii in Parlament. OUG 114 baga economia Romaniei in faliment. Toti romanii vor plati scump prostiile acestei guvernari de analfabeti economici (VIDEO)

PNL a depus la Biroul Permanent al Camerei Deputatilor o solicitare ca premierul Viorica Dancila sa fie chemata in Parlament, pentru a da explicatii despre controversata Ordonanta de Urgenta 114/2018,. continuă pe B1

Ponta, atac fara precedent la Guvernul Dancila: Pentru efectele catastrofale ale OUG 114, inchisoarea pentru autori e prea putin Pe cine ii considera fripturisti

Fostul premier Victor Ponta, in prezent lider al Pro Romania, a lansat un atac foarte dur la adresa Guvernului Dancila pe tema Ordonantei de Urgenta 114-2018, cea prin care au fost introduse noi taxe si care acum ar urma sa sufere modificari.

Liberalii o cheama pe Viorica Dancila n Parlament sa dea explicatii privind Ordonanta lacomiei, care baga Romnia n faliment

Liderul deputatilor PNL, Raluca Turcan, a anuntat marti ca liberalii au depus la Biroul Permanent al Camerei Deputatilor o solicitare ca premierul Viorica Dancila sa fie chemata in Parlament, la inceputul lunii martie, pe tema Ordonantei lacomiei, care baga Romania in faliment. Ea a spus ca cea mai simpla solutie ar fi ca Guvernul sa dea o Ordonanta de Urgenta care sa anuleze OUG 114.

DANCILA, DESPRE OUG 114: Vom lua o decizie dupa discutiile cu ministrii

Premierul Viorica Dancila a declarat, luni, ca o decizie in privinta modificarii OUG 114 va fi luata dupa ce va avea discutii cu toti ministrii. Ea a negat ca i-ar fi spus liderului ALDE, Calin Popescu Tariceanu, ca se va renunta la taxa de 2% pe cifra de afaceri in energie, informeaza News. ro.

Ponta, dupa anuntul lui Dancila privind OUG 114: Incompetentilor! Analfabetilor! Urechistilor! Infatuatilor! Catastrofelor!

Fostul premier Victor Ponta a reactionat dur dupa ce premierul Viorica Dancila a anuntat astazi ca OUG 114 ar putea fi modificata, posibilitate invocata in ultima perioada si ministrul de Finante. Incompetentilor! Analfabetilor! Urechistilor! Infatuatilor! Catastrofelor!, a scris Ponta pe Facebook, acuzand ca ordonanta trebuia discutata inainte de adoptare.

PNL declara razboi total OUG 114. Ludovic Orban: Demaram o campanie pentru abrogarea ei

Partidul National Liberal declara razboi total OUG 114/2018, anunta Ludovic Orban. Liderul liberalilor a precizat, luni, ca va demara o campanie cu scopul de a-i determina pe romani sa se adreseze.

Orban: PNL declara razboi total OUG 114

Partidul National Liberal declara razboi total OUG 114/2018 si va demara o campanie cu scopul de a-i determina pe romani sa se adreseze parlamentarilor din coalitia de guvernare PSD-ALDE-UDMR si sa le comunice dorinta lor de a vota impotriva acestui act normativ, a declarat luni liderul liberalilor Ludovic Orban.

IONEL DANCA, PNL: Este esential ca raportul pentru Legea de adoptare a OUG 114 sa fie negativ

Comisia de buget - finante din Senat se reuneste maine, de la ora 11. 00, pentru a emite raportul final al OUG 114/ 2018, fiind o ora esentiala pentru economia Romaniei, sustine purtatorul de cuvant al PNL, Ionel Danca.

Tariceanu a discutat cu reprezentantii bancilor despre efectele OUG 114: Sa nu aveti impresia ca ati venit pe un teritoriu minat

Presedintele Senatului Calin Popescu Tariceanu le-a transmis reprezentantilor Asociatiei Romane a Bancilor, marti la Parlament, la dezbaterea privind OUG 114, ca parlamentarii sunt deschisi la discutii si nu vrea sa aiba impresia ca sunt pe teritoriu minat sau ostil.

TARICEANU, LA INTALNIREA CU REPREZENTANTI AI BANCILOR: OUG 114 poate suferi modificari daca sunt bine argumentate

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat astazi ca OUG 114/2018 privind instituirea unor masuri in domeniul investitiilor publice si a unor masuri fiscal-bugetare poate fi modificata pe parcursul legislativ daca exista propuneri bine argumentate si justificate, el precizand ca in Romania este nevoie de un sistem bancar cat mai puternic.

ANRE sprijina companiile din energie, amanand termenul suprataxarii cifrei de afaceri, impusa prin OUG 114

Autoritatea Nationala de Reglementare in domeniul Energiei ANRE) a anuntat pe site-ul propriu ca proroga termenul pana la care companiile energetice trebuie sa transmita cifra de afaceri pe baza careia se va calcula contributia de 2% stipulata in OUG 114/2018, fara a preciza insa care este noul termen de furnizare a acestor date.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )