Libnet.ro
UNICEF

06:30

PNL o cheama pe Viorica Dancila in fata Parlamentului

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PNL o cheama pe Viorica Dancila in fata Parlamentului

PNL o va convoca pe Viorica Dancila in fata Parlamentului pentru ca premierul sa spuna daca se angajeaza sa respecte recomandarile Comisiei de la Venetia in procesul de refacere a legilor Justitiei, al Codului Penal si Codului de procedura penala, a declarat, astazi, liderul liberal Ludovic Orban. continuă pe Ziarul Bursa

Ludovic Orban: PNL o va convoca pe Viorica Dancila in fata Parlamentului sa spuna foarte clar daca se angajeaza sa respecte recomandarile Comisiei de la Venetia

PNL o va convoca pe Viorica Dancila in fata Parlamentului pentru ca premierul sa spuna daca se angajeaza sa respecte recomandarile Comisiei de la Venetia in procesul de refacere a legilor Justitiei, al.

PNL o cheama pe Viorica Dancila la raport, in fata Parlamentului. Ludovic Orban: Sa spuna foarte clar daca se angajeaza sa respecte recomandarile Comisiei de la Venetia privind Legile Justitiei (VIDEO)

Liderul liberalilor, Ludovic Orban, a anuntat ca PNL o va chema pe Viorica Dancila in fata Parlamentului pentru a-i cere sa-si asume o schimbare a legilor justitiei, a Codului Penal si a Codului de Procedura.

PNL ii cere premierului Dancila sa promita in fata Parlamentului ca va respecta recomandarilor Comisiei de la Venetia in refacerea legilor justitiei

PNL o cheama pe Viorica Dancila in Parlament pentru a da explicatii cu privire la respectarea recomandarilor facute de Comisia de la Venetia in procesul de refacere a legilor justitiei, a anuntat vineri Ludovic Orban. Liderul PNL a mai spus ca e prea putin demisia lui Tudorel Toader si ca ar fi de fapt nevoie de o resetare in ceea ce priveste partidele de la putere.

Viorica Dancila anunta ce se va intampla imediat dupa revenirea in tara: Nu numai ca vom face un control... (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a dat asigurari miercuri seara ca la intoarcerea in Romania va dispune un control la Spitalul Judetean Calarasi, unde un barbat a fost filmat tarandu-se pe genunchi in fata.

Corina Cretu: Ce am avertizat s-a intamplat, Curtea de Justitie a UE a condamnat Romania. Am vorbit acest lucru cu Viorica Dancila de un an

Comisarul european, Corina Cretu, a declarat, vineri, ca a avertizat asupra condamnarii pe care Romania a primit-o de la Curtea de Justitie a Uniunii Europene CJUE) pentru neindeplinirea directivei privind depozitele de deseuri si ca a vorbit cu premierul Viorica Dancila de mai bine de un an despre acest subiect.

Viorica Dancila, in Emiratele Arabe Unite. Discutii privind relatiile de afaceri intre cele doua state

Prim-ministrul Viorica Dancila s-a intalnit, joi, cu membri ai conducerii Uniunii Camerelor de Comert si Industrie din Emiratele Arabe Unite, exprimand sprijinul Guvernului pentru consolidarea relatiilor intre.

VIDEO Viorica Dancila, desculta in Emirate

Premierul Viorica Dancila s-a intalnit, miercuri, cu reprezentantul Emirului Abu Dhabi,Hamdan Bin Zayed Al Nahyan,Regiunea de Vest, fiind insotita de ministrul Afacerilor Externe, Teodor Melescanu, de ministrul pentru Mediul de afaceri, Stefan-Radu Oprea, dar si de ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, temele discutate fiind perspectivele relatiilor bilaterale romano-emirateze, potrivit comunicatului emis de Guvern.

Viorica Dancila, dupa vizita in Turcia si Emiratele Arabe: Am prezentat proiectele in parteneriat public-privat. Erdogan, interesat de constructia unui spital cu 1.000 de paturi la Constanta

Premierul Viorica Dancila a sustinut, miercuri seara, ca presedintele Turciei a aratat interes pentru constructia unui spital regional cu 1. 000 de paturi la Constanta, in baza unui parteneriat.

Viorica Dancila nu si-a respectat promisiunea: Comisia Europeana nu a primit de la Guvern cererea de finantare pentru Centura Capitalei

Premierul Viorica Dancila anunta saptamana trecuta ca dosarul prin care Romania solicita finantarea din fonduri europene pentru centura Capitalei va ajunge luni la Bruxelles. Executivul European a anuntat.

Viorica Dancila, intalnire cu conducatorul Emiratului Dubai

Premierul Viorica Dancila a avut astazi o intrevedere cu seicul Mohammed bin Rashid Al Maktoum, vicepresedinte si prim-ministru al Emiratelor Arabe Unite, conducatorul Emiratului Dubai, in cadrul discutiilor accentul fiind pus pe interesul comun pentru dezvoltarea relatiei bilaterale.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2021 seconds )