Libnet.ro
UNICEF

01:05

PNL a depus o motiune simpla mpotriva Sorinei Pintea, pe care o acuza ca a nasit regulamentul sporurilor

Hotnews Hotnews,
 PNL a depus o motiune simpla mpotriva Sorinei Pintea, pe care o acuza ca a nasit regulamentul sporurilor

Liberalii au depus luni o motiune simpla impotriva ministrului Sanatatii, Sorina Pintea, a anuntat deputatul PNL Florin Roman. Astazi depunem motiunea simpla indreptata impotriva ministrului Sanatatii prin care cerem demiterea doamnei Pintea. in opinia PNL, doamna Pintea, cea care a nasit regulamentul de sporuri si hotararea de Guvern, este principala vinovata pentru haosul creat in salarizarea din sanatate, a declarat Florin Roman, dupa sedinta Biroului Executiv al PNL. continuă pe Hotnews

Florin Roman, vicepresedinte PNL: Depunem motiune simpla impotriva ministrului Sanatatii

Liberalii depun luni motiunea simpla impotriva ministrului Sanatatii, Sorina Pintea, a anuntat deputatul PNL Florin Roman, vicepresedinte al formatiunii.

Ludovic Orban spune ca n mod sigur PNL va depune motiune de cenzura mpotriva Guvernului si n actuala sesiune: Cautam momentul n care vor fi sansele cele mai mari

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat duminica, intr-o conferinta de presa la Botosani, ca in mod sigur PNL va depune motiune de cenzura impotriva Guvernului si in actuala sesiune parlamentara, transmite News. ro.

Ludovic Orban denunta starea absolut catastrofala din sistemul de sanatate. Motiune impotriva Sorinei Pintea

Opozitia a mai luat la tinta un ministru al Cabinetului Dancila. Liderul PNL, Ludovic Orban, a anuntat ca partidul pe care il conduce va depune saptamana viitoare o motiune impotriva ministrului.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )