Libnet.ro
UNICEF

01:05

PNL: Formularul 600 dubla impunere si birocratie inutila

Adevărul Adevărul,
PNL: Formularul 600 dubla impunere si birocratie inutila

Cu numai doua saptamani inainte de termenul limita pentru depunerea Formularului 600, cel care va obliga cel putin 210. 000 de contribuabili sa-si declare si sa plateasca contributiile la sanatate si pensii - chiar daca, in unele cazuri, acestea sunt deja retinute si oprite de anul trecut - PNL critica cu vehementa actul normativ, aratand ca este vorba despre o dubla impunere. continuă pe Adevărul

Formularul 600 - birocratie fiscala absurda

PNL a acuzat astazi Guvernul ca a mai introdus o noua obligatie declarativa, complet inutila, Formularul 600, prin care, potrivit unui comunicat de presa al liberalilor remis redactiei noastre, sunt sanctionati cetatenii activi.

VIDEO Patroni IMM revoltati de formularul 600 si alte masuri ANAF: O prostie, este inuman! Lucruri imbecile. Abuzuri ANAF in 2018

Antreprenorii grupati in cea mai mare organizatie de patroni cu firme mici si mijlocii din Romania condamna, in termeni duri, modificarile fiscale care au intrat in vigoare in anul 2018, printre care mutarea contributiilor sociale, formularul 600 pentru plata contributilor sociale de catre persoanele cu activitati independente si fondul de premiere pentru angajatii ANAF, retinut din amenzi.

Formularul 600 poate fi depus si online la ANAF

ANAF a explicat cate persoane trebuie sa depuna formularul, afirmand ca fata de formularul anterior, 200, sunt la jumatate persoanele care trebuie sa-l depuna. Totodata a subliniat cine si in.

Formularul 600 pentru depunerea online in vederea CAS si CASS pe activitati independente

Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF) a publicat luni, forumularul 600 in format PDF inteligent, care poate fi completat pe calculator si depus on-line, pe site-ul institutiei.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )