Libnet.ro
UNICEF

01:05

PNL va propune revocarea lui Victor Ciorbea din functia Avocatului Poporului. Scntei: Este Avocatul infractorilor

Hotnews Hotnews,
 PNL va propune revocarea lui Victor Ciorbea din functia Avocatului Poporului. Scntei: Este Avocatul infractorilor

Senatorul PNL Iulia Scantei a anuntat ca va cere conducerii partidului sa sesizeze Birourile permanente ale celor doua Camere ale Parlamentului pentru declansarea procedurii parlamentare de revocare din functie a lui Victor Ciorbea, ca urmare a incalcarii de catre acesta, cu rea-credinta, a atributiilor prevazute in Legea de functionare a institutiei Avocatului Poporului si a juramantului de investire in demnitatea publica de Avocat al Poporului. continuă pe Hotnews

Ceea ce face Victor Ciorbea este o rusine

Fostul premier Dacian Ciolos, presedintele fondator al Miscarii Romania impreuna, a afirmat astazi ca ceea ce face Victor Ciorbea din calitatea sa de Avocat al Poporului este o rusine pe care cetatenii Romaniei nu au de ce sa si-o asume si sa o suporte.

Victor Ciorbea si-a delegat atributiile unui adjunct, dar acesta nu poate sesiza CCR: Avocatul poporului este o autoritate publica unipersonala, autonoma si independenta

Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, anunta ca si-a delegat atributiile unuia dintre adjuncti, care nu poate insa sesiza Curtea Constitutionala a Romaniei CCR). Reprezentantii institutiei sustin ca.

Victor Ciorbea explica de ce nu a delegat atributiile de sesizare a CCR

Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, sustine ca nu a delegat catre adjunctii sai atributia de sesizare a Curtii Constitutionale deoarece institutia Avocatul Poporului este o autoritate publica unipersonala,.

Victor Ciorbea nu isi exercita atributiile de Avocat al Poporului

Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, nu va avea demnitatea necesara pentru a sesiza CCR asupra OUG privind legile justitiei, a declarat la RFI presedintele Partidului Miscarea Populara, Eugen Tomac.

AUDIO Iesire nervoasa a lui Victor Ciorbea, ntrebat de ce nu si-a delegat atributiile la plecarea n concediu: Tu nu auzi ca am delegat?! Am delegat, taci din gura odata!

Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, s-a rastit miercuri la jurnalistii Digi24, care l-au intrebat de ce nu si-a delegat atributiile pentru contestarea la CCR a OUG 92 privind legile justitiei, dupa ce USR a acuzat ca nu a facut acest lucru, scrieDigi24.

Avocatul Poporului Victor Ciorbea, reactie nervoasa la adresa jurnalistilor: Tu nu auzi ca am delegat?! Am delegat, taci din gura odata! (VIDEO)

Avocatul Poporului Victor Ciorbea a avut o reactie nervoasa miercuri atunci cand jurnalistii i-au cerut explicatii in contextul in care a plecat in concediu chiar in ziua in care opozitia a anuntat ca ii va.

Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, fotografiat in aeroport in drum spre SUA, dupa ce a REFUZAT sa atace la CCR Ordonanata pe Legile Justitiei (FOTO)

In plin scandal legat de OUG pe Legile Justitiei, Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, a plecat in concediu si a refuzat sa delege unui subaltern din institutie atributia de a ataca la CCR Ordonantele de.

Cristian Ghinea (USR): Victor Ciorbea a plecat n concediu si nu si-a delegat atributia de atacare a ordonantelor

Deputatul USR Cristian Ghinea, care a venit miercuri la sediul Avocatului Poporului pentru a solicita atacarea la Curtea Constitutionala a ordonantei care modifica legile Justitiei, spune ca oficiali ai institutiei i-au spus ca Victor Ciorbea a plecat in concediu fara a-si delega atributia de atacare a ordonantelor.

Victor Ciorbea a plecat in concediu, in plin scandal legat de OUG pe Legile Justitiei

Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, ar fi plecat in concediu de odihna, in plin scandal legat de Ordonanta de Urgenta care modifica Legile Justitiei, informeaza Realitatea TV. Avocatul Poporului este.

Zuckerberg, propunere de inlaturare din functia de presedinte al Facebook

Mai multe fonduri publice care detin actiuni la Facebook au sustinut astazi o propunere de inlaturare a lui Mark Zuckerberg din functia de presedinte al companiei, afirmand ca operatorul retelei sociale nu a gestionat bine mai multe scandaluri de amploare, transmite Reuters.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2426 seconds )