Libnet.ro
UNICEF

23:45

PNL si USR PLUS au lansat candidatura Simonei Spataru la Primaria Sectorului 4

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PNL si USR PLUS au lansat candidatura Simonei Spataru la Primaria Sectorului 4

Candidatul Dreptei la Primaria Capitalei, Nicusor Dan, si lideri ai PNL si USR PLUS Bucuresti au lansat candidatura Simonei Spataru la Primaria Sectorului 4. Nicusor Dan a afirmat ca Simona Spataru este un candidat excelent, iar Violeta Alexandru, presedintele PNL Bucuresti, a trasmis ca gruparile interlope conectate la Baluta au de ce sa se teama de venirea Simonei Spataru in Primarie. continuă pe Ziarul Bursa

Dreapta a lansat candidatura Simonei Spataru la Primaria Sectorului 4. Violeta Alexandru: Clanurile interlope conectate la Baluta au de ce sa se teama

Candidatul Dreptei la Primaria Capitalei, Nicusor Dan, si lideri ai PNL si PLUS Bucuresti au lansat candidatura Simonei Spataru la Primaria Sectorului 4. Nicusor Dan a afirmat ca Simona Spataru este un candidat excelent, iar Violeta Alexandru, presedintele PNL Bucuresti, a trasmis ca gruparile interlope conectate la Baluta au de ce sa se teama de venirea Simonei Spataru in Primarie.

Ion Cristoiu face praf Alianta PNL-USR-PLUS! Ce are de castigat PNL de pe urma candidaturii lui Nicusor Dan

Jurnalistul Ion Cristoiu face praf Alianta PNL-USR-PLUS. Cristoiu spune ca PNL ar fi castigat si cu candidatii proprii, de pilda cu Rares Bogdan sau Cristian Popescu, dar a ales alianta cu USR pentru a-si cumpara linistea. Ce are de castigat PNL de pe urma candidaturii lui Nicusor Dan.

inca un judet unde au esuat negocierile PNL-USR PLUS. Am nimerit cumva in Urzeala Tronurilor

Reprezentantii PNL si USR PLUS nu au ajuns la un numitor comun in privinta unei aliante de drepta in judetul Caras-Severin, astfel ca vor merge separat la alegerile locale. Liderii formatiunilor se acuza reciproc pentru esecul negocierilor.

Nicusor Dan a prezentat candidatul sustinut de PNL si USR-PLUS la Primaria Sectorului 4: Suntem aici pentru a construi noul Bucuresti (VIDEO)

Nicusor Dan, candidatul sustinut de PNL si USR-PLUS pentru functia de primar general al Capitalei, a prezentat, duminica seara, candidatul sprijinit de fortele de dreapta pentru Primaria Sectorului 4 al.

PNL si USR-PLUS fac alianta in Vrancea pentru indepartarea lui Marian Oprisan

Intr-un comunicat de presa, remis Romania Libera, PNL Vrancea si USR-PLUS Vrancea au anuntat ca vo.

VIDEO PNL si USR PLUS si-au pus candidat comun care sa-l bata pe Oprisan la CJ Vrancea. Sa-l trimitem in istorie

Semnarea acordului politic pentru sustinerea unui candidat comun pentru functia de presedinte al Consiliului Judetean a avut loc vineri.

Document. Ce prevede protocolul de fuziune USR-PLUS. Cum se va numi noua formatiune

Congresul pentru fuziunea USR si PLUS va avea loc pe 15 august. Conform protocolului de fuziune, noua formatiune se va numi USRPLUS si va avea doi copresedinti pana la congresul de anul viitor.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.229 seconds )