Libnet.ro
UNICEF

01:05

PNL si USR sesizeaza Curtea Constitutionala pe modificarile aduse Legii privind statutul judecatorilor

Adevărul Adevărul,
PNL si USR sesizeaza Curtea Constitutionala pe modificarile aduse Legii privind statutul judecatorilor

Deputatii PNL si USR au inaintat miercuri Curtii Constitutionale a Romaniei sesizarea de neconstitutionalitate asupra modificarii Legii 303/2004 privind Statutul judecatorilor si procurorilor. continuă pe Adevărul

Reexaminarea ceruta de presedinte la Statutul magistratilor, respinsa de Senat. PNL anunta nca o sesizare la Curtea Constitutionala

Plenul Senatului a respins marti cererea de reexaminare transmisa de presedintele Klaus Iohannis la legea care modifica Legea 303/2004 privind Statutul judecatorilor si procurorilor, iar legea se intoarce la seful statului la promulgare in forma adoptata dupa cateva modificari aduse ca urmare a unor decizii de neconstitutionalitate. PNL a anuntat ca va mai contesta o data legea la Curtea Constitutionala.

CCIR: Modificarile aduse Codului Penal sunt extrem de toxice pentru sanatatea mediului de afaceri national

Camera de Comert si Industrie a Romaniei CCIR) considera ca modificarile aduse Codului Penal in Parlament sunt extrem de toxice pentru sanatatea mediului de afaceri national, iar ele vor duce la abuzuri pe scara larga impotriva companiilor si a antreprenorilor.

CCIR considera ca modificarile aduse Codului Penal sunt extrem de toxice pentru sanatatea mediului de afaceri national

Camera de Comert si Industrie a Romaniei CCIR) considera ca modificarile aduse Codului Penal in Parlament sunt extrem de toxice pentru sanatatea mediului de afaceri national, iar ele vor duce la abuzuri pe.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )