Libnet.ro
UNICEF

01:05

La ce nu poate renunta Liviu Dragnea: Am in masina, in birou si acasa

Adevărul Adevărul,
La ce nu poate renunta Liviu Dragnea: Am in masina, in birou si acasa

Liderul PSD Liviu Dragnea a afirmat, luni, la Parlament, ca mananca zilnic cate o eugenie, un obicei pe care il are inca de cand era copil. continuă pe Adevărul

Dragnea spune ca mananca in fiecare zi cate o eugenie:Am si in masina, si in birou, si acasa

Presedintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, a afirmat luni ca mananca in fiecare zi cate o eugenie si ca pastreaza astfel de biscuiti in masina, in birou, dar si acasa, informeaza Agerpres.

Cum a ajuns Liviu Dragnea sa aiba un premiu Oscar

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a fost distins cu un premiu Oscar. Doar ca nu este acelasi acordat de Academia Americana de Film. PotrivitCV-ului sau de pe site-ul Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea a primit.

Chirica: Stanga comunista a lui Liviu Dragnea descurajeaza munca si incurajeaza hotia si coruptia. Exista o diferenta mare intre Dragnea si Ceausescu. Ceausescu a facut si cateva lucruri bune

Primarul Iasiului Mihai Chirica a scris, luni, peFacebook, ca excluderea lui din PSD nu inseamna ca va renunta la principiile social-democratiei europene moderne ori la lupta anticoruptie si ca stanga comunista a lui Liviu Dragnea, dezvoltata in jurul unor interese penale si personale, descurajeaza munca si incurajeaza hotia si coruptia. Acesta a mai scris ca a venit timpul ca adevaratii social-democrati sa inteleaga fundatura spre care indreapta partidul actuala conducere si ca intre Ceausescu si Dragnea exista o mare diferenta, aceea ca Ceausescu a facut si cateva lucruri bune.

UPDATE Petrecerile SRI, motiv de controverse intre Codrin Stefanescu si Liviu Dragnea. Liderul PSD: Cred ca poata sa ceara explicatii de la camaradul sau Gabriel Oprea

Presedintele PSD Liviu Dragnea a raspuns luni afirmatiei facute de secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, cel care a spus duminica seara ca asteapta explicatii de la camaradul sau Dragnea cu privire la participarea sa la chermezele SRI, afirmand ca Stefanescu ar trebui sa ceara explicatii de la camaradul sau Gabriel Oprea.

CExN decisv la PSD. Alegeri pentru toate functiile, mai putin cea a lui Liviu Dragnea. Ce spune Liviu Dragnea despre ministrul Toader

In cadrul congresului PSD din data de 10 martie, social-democratii vor vota pentru functiile de presedinte executiv, secretar general si vicepresedinte, a anuntat liderul PSD LIviu Dragnea, dupa sedinta CEx, scrie Digi24 . Later edit: Dragnea isi.

Liviu Dragnea a recunoscut. Nu ii plac doar bombonicile, ci si... EUGENIILE. Mananc cate una in fiecare zi

Dupa mai bine de patru ore de sedinta a Comitetului Executiv National CEx) al PSD, liderul partidului, Liviu Dragnea, a facut o marturisire la care nu se astepta nimeni. El a declarat luni ca mananca in.

NU e gluma: Liviu Dragnea a primit premiul Oscar! (FOTO)

Liviu Dragnea a primit, in 2003, premiul Oscar, insa nu a fost oferit de Academia Americana de Film, ci de Fundatia pentru Tineret Teleorman. Liderul PSD a primit Oscarul pentru excelenta 2003,.

Liviu Dragnea, marturisire inedita. Ce mananca in fiecare zi

Liviu Dragnea a marturisitcare este gustarea sa preferata, pe care oconsuma zilnic. El a declarat, la Parlament, ca mananca eugenii si ca are aceste produse de patiserie si in masina,.

Liviu Dragnea, sustinere totala pentru Tudorel Toader: Ce spune despre raportul prezentat de ministrul Justitiei(VIDEO)

Presedintele PSD Liviu Dragnea si-a declarat luni sustinerea totala pentru ministrul Justitiei Tudorel Toader, precizand ca raportul in baza caruia acesta a cerut revocarea din functie a sefei DNA nu poate fi.

Jocul preferat al lui Liviu Dragnea intampina probleme. Cotatia francizei Angry Birds a scazut

Vesti teribile pentru seful PSD, Liviu Dragnea. Anuntul a venit chiar din Statele Unite ale Americii.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2266 seconds )