Libnet.ro
UNICEF

00:06

Politia bulgara: Un roman retinut in cazul uciderii jurnalistei Victoria Marinova

Antena3 Antena3,
Politia bulgara: Un roman retinut in cazul uciderii jurnalistei Victoria Marinova

O persoana cu cetatenie romana, dar cu pasaport moldovenesc, a fost retinuta in cazul uciderii jurnalistei Victoria Marinova, anunta postul national de radio bulgar, care precizeaza ca informatia nu a. continuă pe Antena3

Politia din Bulgaria a retinut un suspect n cazul uciderii jurnalistei Victoria Marinova, care a fost batuta si violata nainte de a fi omorta

Politia a retinut un suspect in cazul uciderii ziaristei Victoria Marinova, in varsta de 30 de ani, care a fost asasinata in localitatea bulgara Ruse in weekendul trecut, spun surse guvernamentale, relateaza Reuters.

Politia din Ruse l-a eliberat pe cetateanul roman retinut in cazul uciderii jurnalistei bulgare si are un alt suspect

Cetateanul moldovean sau ucrainean cu pasaport romanesc retinut si interogat in cazul asasinarii tinerei jurnaliste bulgare Viktoria Marinova a fost eliberat marti seara.

Politia bulgara l-a eliberat pe cetateanul roman retinut in cazul uciderii jurnalistei Viktoria Marinova. Autoritatile au un alt suspect

Cetateanul cu pasaport romanesc retinut in cazul asasinarii jurnalistei bulgare Viktoria Marinova a fost eliberat marti seara. in schimb, autoritatile bulgare au anuntat ca au retinut o alta persoana, un.

Presa: O persoana cu cetatenie romana, dar cu pasaport moldovenesc, retinuta in cazul uciderii jurnalistei Victoria Marinova

O persoana cu cetatenie romana, dar cu pasaport moldovenesc, a fost retinuta in cazul uciderii jurnalistei Victoria Marinova, anunta postul national de radio bulgar, care precizeaza ca informatia nu a.

Cetateanul roman interogat in cazul asasinarii jurnalistei bulgare Viktoria Marinova va fi eliberat

Un cetatean ucrainean cu pasaport romanesc a fost retinut si interogat in cazul uciderii ziaristei Victoria Marinova, care a fost gasita moarta sambata intr-un parc din orasul Ruse. Dupa verificarea alibiului, insa, el a fost eliberat.

Principalul suspect in cazul uciderii jurnalistei bulgare este un barbat cu cetatenie romana

Principalul suspect in cazul asasinarii jurnalistei bulgare Viktoria Marinova este un barbat cu cetatenie romana, anunta Digi24.

Reactia MAE despre barbatul cu pasaport romanesc retinut si interogat in cazul asasinarii jurnalistei bulgare

MAE precizeaza, cu privire la informatiile conform carora un roman ar fi suspect in cazul uciderii jurnalistei bulgare Victoria Marinova, ca pana la acest moment autoritatile bulgare nu au notificat Ambasada Romaniei la Sofia si ca nu exista nici o cerere de asistenta consulara cu privire la un astfel de caz, scrie news. ro.

Romnul retinut n cazul asasinarii jurnalistei bulgare va fi probabil eliberat

Autoritatile bulgare nu cred ca cetateanul roman retinut este autorul asasinarii jurnalistei bulgare Victoria Marinova, afirma Theodor Atanasov, seful Politiei din orasul Ruse, relateaza Mediafax.

UPDATE Romnul retinut n cazul asasinarii jurnalistei bulgare a fost eliberat

Autoritatile bulgare l-au eliberat pe cetateanul roman retinut pentru audieri in ancheta privind asasinarea jurnalistei Victoria Marinova, au declarat surse din cadrul Politiei Romane pentru Mediafax.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )