Libnet.ro
UNICEF

07:30

Politia Romana, anunt important pentru romanii care isi pierd pasaportul. De ce trebuie sa tina cont

Playtech Playtech,
Politia Romana, anunt important pentru romanii care isi pierd pasaportul. De ce trebuie sa tina cont

Politia Romana a declansat ieri, 9 decembrie, o noua campanie de constientizare, pe pagina oficiala de pe facebook, campanie ce se refera la documentele de calatorie declarate furate sau pierdute, gasite si folosite ulterior la trecerea frontierei. Politia Romana, anunt important pentru romanii care isi pierd pasaportul Pana pe 6 ianuarie 2020, avand in vedere . continuă pe Playtech

Avertisment pentru romanii din Marea Britanie! Ce a anuntat acum premierul Boris Johnson

Premierul britanic Boris Johnson, a facut un anunt important care-i vizeaza si pe romanii din Marea Britanie. Boris Johnson a promis ca daca Partidul Conservator va castiga alegerile din data de 12 decembrie, nivelul imigratiei va fi redus semnificativ. Anuntul facut de Premierul britanic Boris Johnson. Ce se va intampla cu romanii din Marea Britanie? .

Aplicatia de care are nevoie Politia Romana a fost anuntata

Multi specialisti sustin ca brandurile care nu se digitalizeaza vor disparea de pe piata. E valabil si pentru institutii de stat precum Politia Romana. Iar Motorola sustine ca are.

Ministrul de Interne anunta MASURI DURE pentru POLITISTII care sunt MANA iN MANA CU INTERLOPII

Ministrul de Interne, Marcel Vela, anunta masuri dure pentru politistii care au legaturi cu clanurile interlope si nu isi fac meseria corect, protejand infractorii. Toti politistii care sunt mana in.

SE DAU BANI DE LA STAT! Romanii vor putea primi 710 lei pe luna! NU E GLUMA!

Vesti bune pentru romanii care au copii si vor sa revina la munca. Parintii care au copii cu varste de maxim 3 ani, dar totusi vor sa reintre in campul muncii ar putea sa ceara pana la 710 lei de la.

Guvernul Orban se reuneste in sedinta. Proiectele pentru care isi va asuma raspunderea, pe ordinea de zi

Guvernul se reuneste marti in sedinta, pe ordinea de zi fiind proiectele pentru care urmeaza sa isi asume raspunderea intr-o prima etapa - modificarile la legile justitiei, abrogarea OUG 512019, legea plafoanelor bugetare-, dar si prezentarea, intr-o prima lectura, a proiectului privind OUG 114, pentru care Executivul isi va asuma raspunderea in a doua etapa.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2244 seconds )