Libnet.ro
UNICEF

10:15

Politic show: Alegeri Chisinau: Infrangere dura pentru candidatul sustinut de oligarhul Vlad Plahotniuc si Gabriela Firea; Jur sa platesc din bani publici ode inchinate mie. Asa sa-mi ajute Dumnezeu!; Udrea recunoaste ca stia documentul secret al SRI pre

Hotnews Hotnews,
 Politic show: Alegeri Chisinau: Infrangere dura pentru candidatul sustinut de oligarhul Vlad Plahotniuc si Gabriela Firea; Jur sa platesc din bani publici ode inchinate mie. Asa sa-mi ajute Dumnezeu!; Udrea recunoaste ca stia documentul secret al SRI pre

Limbaj precar, greu de inteles, plin de greseli si inconsecvente logice. Rectorul Universitatii Bucuresti da nota mica premierului Dancila Rectorul Universitatii din Bucuresti, Mircea. Bomba lui Orban a facut fas: plangerea pe numele premierului Dancila se intoarce impotriva liderului PNL Plangerea penala depusa de presedintele PNL, Ludovic Orban, pe numele. continuă pe Hotnews

Alegeri Chisinau. Alexandr Rosco: Am votat pentru startul de-capturarii statului, incepand din Capitala

Alexandr Rosco, candidatul Partidului Casa Noastra Moldova la functia de primar de Chisinau, a votat pentru un oras modern, civilizat si prosper, dar si pentru startul de-capturarii statului, incepand din capitala, transmite IPN.

Alegeri Chisinau. Maxim Braila: Am votat pentru implicarea activa a tinerilor in procesul decizional

Maxim Braila, candidatul Partidului Popular la functia de primar de Chisinau, afirma ca a votat pentru ca siguranta locuitorilor sa fie o prioritate a primarului, a votat pentru drumuri reparate, pentru curti amenajate si trotuare iluminate. Am votat pentru implicarea activa a tinerilor in procesul decizional. Chisinaul trebuie sa-si recapete imaginea de capitala europeana, cu conditii bune pentru tineri, a declarat candidatul pentru IPN.

VIDEO Alegeri Chisinau. Constantin Codreanu: Am votat pentu un Chisinau romanesc si european

Candidatul Partidului Unitatii Nationale la functia de primar de Chisinau, Constantin Codreanu, a votat duminica, 20 mai, pentru un Chisinau romanesc si european.

Alegeri Chisinau. Vasile Costiuc: Am votat pentru un viitor decent acasa

Candidatul Partidului Democratia Acasa pentru functia de primar de Chisinau, Vasile Costiuc, a votat pentru un viitor decent acasa. Vasile Costiuc a venit la alegeri impreuna cu familia si a mentionat ca si-a dat votul pentru un oras bine administrat, pentru parcuri amenajate si drumuri calitative, transmite IPN.

Alegeri Chisinau. Alexandru Matu: indemn alegatorii sa-si schime viziunea, pentru binele orasului

Candidatul Partidului Ruso-Slavean la functia de primar de Chisinau, Alexandru Matu, nu are viza de resedinta in municipiu si nu a putut vota, dar indeamna locuitorii Chisinaului sa-si schime viziunea, pentru binele orasului.

VIDEO Alegeri Chisinau. Ion Ceban:Am pus votul pentru un oras mai frumos

Candidatul socialistilor la functia de primar de Chisinau, Ion Ceban, unul dintre favoritii cursei electorale, a declarat duminica, 20 mai, ca are emotii in aceasta zi si ca a votat pentru ca in oras sa aiba loc schimbari spre bine.

VIDEO Alegeri Chisinau. Valeriu Munteanu:Am votat pentru a scoate Chisinaul din ghearele binomului toxic

Candidatul PL la functia de primar de Chisinau, Valeriu Munteanu, sustine ca a votat pentru a scoate Chisinaul din ghiarele binomului toxic.

VIDEO Alegeri Chisinau. Andrei Nastase: Am votat pentru scoaterea orasului din captivitatea unor administratii paguboase

Candidatul comun al PAS si PPDA la functia de primar de Chisinau sustine ca a votat duminica, 20 mai, pentru dreptate si pentru schimbare. Politicianul a mentionat ca a votat pentru renasterea orasului nostru si scoaterea lui din captivitatea unor administratii paguboase si proaste.

Alegeri Chisinau. Expertul Dionis Cenusa prezinta trei factori decisivi care vor determina rezultatele alegerilor din Capitala

Expertul politic Dionis Cenusa a prezentat duminica, 20 mai, trei factori decisivi care, in opinia sa, vor determina rezultatele alegerilor municipale din Chisinau.

VIDEO Alegeri Chisinau. Mihai Ghimpu: Am votat pentru a readuce democratia in Primaria Chisinau

Liderul PL, Mihai Ghimpu, a votat duminica, 20 mai, pentru a readuce democratia in Primaria municipiului Chisinau si increderea oamenilor in democratie, transmite IPN.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )