Libnet.ro
UNICEF

13:00

Politic show: Cine sunt europarlamenarii PSD care au votat mpotriva proiectului care prevede nghetarea fondurilor pentru tarile ce nu respecta statul de drept; Scenariul care se discuta n PSD pentru alegerile din 2019; Ponta, despre scandalul energetic:

Hotnews Hotnews,
 Politic show: Cine sunt europarlamenarii PSD care au votat mpotriva proiectului care prevede nghetarea fondurilor pentru tarile ce nu respecta statul de drept; Scenariul care se discuta n PSD pentru alegerile din 2019; Ponta, despre scandalul energetic:

Zegrean: Toate dosarele cu probe obtinute cu ajutorul SRI vor fi afectate dupa decizia CCR, inclusiv cele de omor, viol, trafic de persoane. Fostul presedinte al Curtii Constitutionale CCR), avocatul Augustin Zegrean, a explicat. Calul breaz de la Cultura, ultima picatura de otrava in vena Centenarului. Daniel Breaz de la Cultura parea a fi o exceptie, dar, din fericire pentru constanta PSD care si-a asumat promovarea non-valorilor in viata noastra publica, a reusit si el sa dea cu. continuă pe Hotnews

Cine sunt europarlamenarii PSD care au votat impotriva proiectului care prevede inghetarea fondurilor pentru tarile ce nu respecta statul de drept

Zece social-democrati romani au votat, joi, impotriva raportului referitor la propunerea de regulament al Parlamentului European si al Consiliului privind inghetarea fondurilor pentru tarile membre care nu respecta statul de drept.

Politic show: Ponta: Vor mai veni deputati de la PSD la Pro Romnia; USR: Ordinul lui Dragnea devine de astazi mai important dect o decizie judecatoreasca; Romnul care a tradus discursul lui Tusk

Recursul compensatoriu: politicienii arunca vina unii pe altii. Chiar daca va fi abrogata, legea recursului compensatoriu, care a scos peste 14. 000 de talhari din puscarie, isi va face efectele in continuare. Presedintele Iohannis si ministrul Melescanu lucreaza impreuna, dar se inteleg separat. Motto-ul presedintiei rotative a Romaniei la Consiliul Uniunii Europene nici ca putea fi mai bine ales: coeziunea.

Schimbari MAJORE la PRO TV: Cine sunt cei care vor participa la show-ul incendiar prezentat de Mihaela Radulescu (FOTO)

Emisiunea Ferma revine la Pro TV. Surpriza din acest sezon este chiar Mihaela Radulescu, care va prezenta emisiunea alaturi de Cristian Bozgan. Concurentii sunt urmatorii: Brigitte Nastase, Geanina.

Ei sunt salariatii romani care vor lucra cu jumatate de norma, dar vor primi salariu intreg

Angajatii care au grija de o persoana varstnica dependenta, membru de familie, pot lucra, in mod legal, part time si sa primeasca salariul integral. Concret, acestia pot lucra la angajator doar jumatate de.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1985 seconds )