Libnet.ro
UNICEF

16:00

Politic show:Ministrul Carmen Dan a numit un nou sef interimar la Jandarmeria Romna - Ionut Sindile, prim-adjunct al inspectorului general;Dragnea si Tariceanu, amenintati cu excluderea. Decizia va fi luata pe 7 septembrie;Teodorovici: Un guvern nu mai t

Hotnews Hotnews,
 Politic show:Ministrul Carmen Dan a numit un nou sef interimar la Jandarmeria Romna - Ionut Sindile, prim-adjunct al inspectorului general;Dragnea si Tariceanu, amenintati cu excluderea. Decizia va fi luata pe 7 septembrie;Teodorovici: Un guvern nu mai t

Ungureanu se bate cu Gotiu pentru sefia USR Cluj. Cine l-a indepartat pe Elek? USR Cluj nu-l mai are presedinte pe Elek Levente. Lider interimar a fost numit vicepresedintele Christian Schuster un anonim absolut pe scena politica locala. inca de la infiintare, USR Cluj nu a reusit sa se consolideze. DNA, solicitata de IPP sa investigheze posibilele abuzuri ale conducerii Ministerului de Interne. Institutul pentru Politici Publice IPP) cere DNA sa investigheze informatiile aparute in ultimele 72 de ore despre potentialele abuzuri savarsite de Conducerea politica a Ministerului Afacerilor Interne precum si de o serie de comandanti ai IGPR. continuă pe Hotnews

Ministrul Carmen Dan a numit un nou sef interimar la Jandarmeria Romana - Ionut Sindile, prim-adjunct al inspectorului general

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a numit marti, cu o zi inaintea expirarii interimatului lui Sebastian Cucos, un nou sef la Jandarmeria Romana - Ionut Sindile, prim-adjunct al inspectorului general si sef al Statului Major al Jandarmeriei Romane, scrie G4Media.

DOVADA ca ministrul Carmen Dan RASPUNDE pentru VIOLENTELE JANDARMILOR

Ministrul de Interne, Carmen Dan, incearca sa evite orice raspundere dupa reprimarea violenta a protestului de vineri de catre Jandarmerie. Nu va imaginati ca ministrul de Interne dispune interventiile.

Carmen Dan, dupa interventia brutala a Jandarmeriei n Piata Victoriei: Nu am ce sa-mi reprosez. Am facut ce trebuia sa faca un ministru responsabil / Jandarmii au actionat sub supravegherea unui procuror militar

Ministrul Carmen Dan sustine ca nu are ce sa-si reproseze dupa incidentele violente de la protestele de vineri, cand Jandarmeria a intervenit brutal pentru dispersarea protestatarilor din Piata Victoriei. Nu am ce sa-mi reprosez. Am facut ce trebuia sa faca un ministru responsabil, a declarat Dan.

Coincidenta? Noul sef al Jandarmeriei e din Teleorman, judetul de unde se trag Dragnea si Carmen Dan. Ce-l recomanda

Colonelul Ionut Catalin Sindile a preluat sefia interimara a Jandarmeriei. Potrivit comunicatului oficial al Jandarmeriei, Sindile este originar din Teleorman, judetul controlat de liderul PSD Liviu Dragnea, de unde mai provin premierul Viorica Dancila si ministrul de Interne, Carmen Dan, cea care l-a numit in functie in locul lui Sebastian Cucos, caruia i-a expirat mandatul interimar.

Jandarmeria Romana are un nou sef. Catalin Sindile, imputernicit de miercuri

Jandarmeria Romana are un nou sef incepand de miercuri, 15 august. in locul lui Sebastian Cucos, a fost numit Catalin Sindile, pana acum adjunct. Imputernicirea este pentru sase luni. Sebastian.

Matei Dobrovie (USR): Abuzurile Jandarmeriei trebuie pedepsite! Carmen Dan, demisia!

Jandarmeria Romana s-a transformat in garda unui condamnat penal impotriva cetatenilor pasnici. Dragnea se inspira in mod repetat de la modele politice anti-democratice precum Recep Erdogan in Turcia, care a folosit si el in scop de intimidare gaze lacrimogene, violenta fortelor de ordine si arestari abuzive ale cetatenilor turci. Ministrul de Interne Carmen Dan si conducerea Jandarmeriei trebuie sa-si dea demisia de urgenta, declara deputatul USR Matei Dobrovie.

Conducerea Jandarmeriei, sub semnul ntrebarii: Interimatul actualului sef expira. Se asteapta avizul CSAT / Carmen Dan: Nu am vorbit cu presedintele pe acest subiect

Actualul sef al Jandarmeriei, Sebastian Cocos, se afla in situatia in care ii expira interimatul la conducerea institutiei. Potrivit ministrului Afacerilor Interne, Carmen Dan, se asteapta avizul din partea CSAT: Ea a mai spus ca nu a vorbit cu presedintele despre acest aspect.

Ministrul de Interne, Carmen Dan, ar putea da explicatii in Parlament dupa violentele din Piata Victoriei

Carmen Dan ar putea fi chemata saptamana viitoare pentru explicatii in fata Comisiei de Aparare a Camerei Deputatilor. Sefii Jandarmeriei ar putea fi si ei audiati in legatura cu violentele de.

Ministrul de Interne Carmen Dan va fi audiata in Comisia de aparare a Parlamentului in urma protestului de vineri

Ministrul de Interne Carmen Dan va fi audiata pe 21 august, la ora 10:00, in comisia de aparare a Camerei Deputatilor, la solicitarea PNL si USR. Opozitia reclama modul brutal in care au intervenit jandarmii vineri seara, informeaza Digi24 .

Ponta: Carmen Dan nu trebuie doar sa demisioneze, ci sa raspunda si penal. Dan actionat la ordinele lui Dragnea

Victor Ponta, fost premier si lider al Partidului Pro Romania, a declarat, marti, ca ministrul de Interne, Carmen Dan, nu ar trebui doar sa-si dea demisia, ci sa raspunda si din punct de vedere penal pentru modul cum a actionat Jandarmeria vineri seara in Piata Victoriei.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2267 seconds )