Libnet.ro
UNICEF

01:05

Politic show: Orban: PSD arata ca vrea sa continue fraudarea fondurilor UE; Badalau, ironic cu politistii care ancheteaza spargerea casei sale: Sunt mai destepti

Hotnews Hotnews,
 Politic show: Orban: PSD arata ca vrea sa continue fraudarea fondurilor UE; Badalau, ironic cu politistii care ancheteaza spargerea casei sale: Sunt mai destepti

Fost ministru de Interne al PSD: Avand in vedere prestatiile PSD si ale lui Dragnea, eu sunt convins ca partidul se indreapta spre dezastru. Ioan Rus, fost ministru de Interne al PSD, ii critica pe. Daniel Dragomir cere desecretizarea audierii lui Dumitru Dumbrava, dupa bancul macabru cu Olguta Vasilescu, facut de generalul in rezerva. Fostul ofiter SRI Daniel Dragomir anunta ca va transmite. continuă pe Hotnews

Orban, despre votul din Parlamentul European: PSD arata ca vrea sa continue fraudarea fondurilor UE

Liderul PNL, Ludovic Orban, a afirmat, vineri, ca PSD a votat impotriva modificarii legislatiei europene prin care ar urma sa fie inghetate fondurile europene pentru statele care nu respecta statul de drept pentru ca e preucuoat de protejarea infractorilor.

LUDOVIC ORBAN DESPRE MENTINEREA MCV: PSD vrea sa continue fraudarea fondurilor UE

Presedintele PNL, Ludovic Orban, considera ca, in contextul votului din Parlamentul European in cazul mecanismului privind functionarea statului de drept, PSD arata ca vrea sa mentina MCV, sa continue fraudarea fondurilor UE si sa blocheze aderarea la Schengen.

Politic show: Cine sunt europarlamenarii PSD care au votat mpotriva proiectului care prevede nghetarea fondurilor pentru tarile ce nu respecta statul de drept; Scenariul care se discuta n PSD pentru alegerile din 2019; Ponta, despre scandalul energetic:

Zegrean: Toate dosarele cu probe obtinute cu ajutorul SRI vor fi afectate dupa decizia CCR, inclusiv cele de omor, viol, trafic de persoane. Fostul presedinte al Curtii Constitutionale CCR), avocatul Augustin Zegrean, a explicat. Calul breaz de la Cultura, ultima picatura de otrava in vena Centenarului. Daniel Breaz de la Cultura parea a fi o exceptie, dar, din fericire pentru constanta PSD care si-a asumat promovarea non-valorilor in viata noastra publica, a reusit si el sa dea cu.

Ludovic Orban: PSD a eliberat peste 11.000 de detinuti periculosi. Cerem ABROGAREA acestei legi (VIDEO)

Presedintele PNL, Ludovic Orban, cere luarea unor masuri rapide si drastice impotriva legii recursului compensatoriu. Orban a declarat ca PNL nu va astepta sa se intoarca Dragnea si Tariceanu din concediu,.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )